Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Rodred w 01 Luty 2016, 22:05:13 ---Czekamy jak na razie na zaakceptowanie projektu przez isa.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: TheMo w 01 Luty 2016, 22:08:23 ---Z doświadczenia wiem, że ten moment trwa najdłużej.
--- Koniec cytatu ---
Ostatni projekt został mi zgłoszony 10 Styczeń 2016. Ostatni raz rozmiawiałem z Izbą 15 Styczeń 2016. Także nie wiem na co wy czekacie. Ja czekam na poprawiony projekt. <ignorant>
Kazmir MacBrewmann:
Huehue
Rodred:
--- Cytat: Isentor w 01 Luty 2016, 22:17:58 ---Ostatni projekt został mi zgłoszony 10 Styczeń 2016. Ostatni raz rozmiawiałem z Izbą 15 Styczeń 2016. Także nie wiem na co wy czekacie. Ja czekam na poprawiony projekt. <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Został zgłoszony ten projekt.
--- Cytat: Rodred w 11 Styczeń 2016, 15:36:37 ---Odpowiednia wiadomość została już wysłana Radzie Królewskiej wiec pragnę zaprezentować kolejny, znacznie większy projekt. Są to poprawki dotyczące umiejętności, które wypłynęły z inicjatywy Funerisa i były sprawdzane przez jakoś 3 kadencje Izby. Oto one:
http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Brudnopis_Funerisa_Venatio_14#Tatua.C5.BCe
--- Koniec cytatu ---
Po zaakceptowaniu go zostaną zgłoszone poprawki do poprzedniego projektu, a po nich projekt gracza.
Kazmir MacBrewmann:
Czytam se regulamin areny czerwonej: "Zabronione jest zabicie gladiatora. Czyn ten będzie równoznaczny z morderstwem."
Smutłem. To jest arena czy Szkółka Niedzielna Respeva?
Kazmir MacBrewmann:
[member=26543]Gestat[/member] wyczyść skrzynke
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej