Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (164/1739) > >>

Gunses:

--- Cytat: Elrond w 23 Maj 2012, 17:39:33 --- <ignorant> magia tawerny.

--- Koniec cytatu ---
Wszyscy się kochają? Czy tylko mnie od tego mdli?  :-X

--- Cytat: Jagusiaa w 23 Maj 2012, 15:54:33 ---A komu mam niby zaufać ? :D

--- Koniec cytatu ---
Na pewno nie mojej postaci. Gunses mówi to co myśli o ludziach bez względu na to czy to zaboli czy nie. W sumie Kacper (ja) jest dokładnie taki sam ;>

Nessa:

--- Cytat: Gunses w 23 Maj 2012, 17:44:10 ---Na pewno nie mojej postaci. Gunses mówi to co myśli o ludziach bez względu na to czy to zaboli czy nie. W sumie Kacper (ja) jest dokładnie taki sam ;>

--- Koniec cytatu ---
Lepiej nie ufać osobom szczerym, tak? :P

Gunses:

--- Cytat: Nuda w 23 Maj 2012, 17:48:59 ---Lepiej nie ufać osobom szczerym, tak? :P

--- Koniec cytatu ---
Gdyby Gunses powiedział Nessie, że chętnie skosztowałby jej krwi, to ta by mu zaufała, tak? :P

Mantos:

--- Cytat: Isentor w 23 Maj 2012, 10:10:15 ---Nie spinajcie się tak. Najpierw przedstawiam pomysł, jeśli nikt się tym nie interesuje wstawiam na wiki i przechodzę dalej. Jakby ktoś wyłapał błędy to do tego wrócimy. W przypadku podziału zbroi na set wszystko ma swój sens poza dwoma butami. I tak nikt nie będzie nosił dwóch różnych butów. Więc zamienię to na jedne statystyki.
--- Koniec cytatu ---

Tak samo nikt nie będzie nosił dwóch różnych karwaszy, rękawic czy naramienników ;/ Chyba, że i tak chciałeś to zmienić razem z butami

--- Cytat: Isentor w 23 Maj 2012, 10:10:15 ---Właśnie problem z tym podziałem, bo w takim wypadku niektóre bronie pasują do kilku kategorii. I znów może pojawić się problem "siecznej włóczni".
--- Koniec cytatu ---

Edziu wrzucił je przecież do kategorii sieczne/kujące i dla mnie jak najbardziej pasuje bo taka naginata np. to jak najbardziej sieczna włócznia ;/

I nie każcie mi się następnym razem przekopywać przez 20 postów o podrywaniu naszej panienki i Pieniku - geju ;f Widzę zbyt dużo wody upłynęło od kiedy Metztli ostatni raz tu zaglądała

Gunses:

--- Cytat: Mantos w 23 Maj 2012, 17:53:18 ---Tak samo nikt nie będzie nosił dwóch różnych karwaszy, rękawic czy naramienników ;/ Chyba, że i tak chciałeś to zmienić razem z butami

--- Koniec cytatu ---
Już tłumaczyłem jak to można wykorzystać (nagrody) i jak to może działać w grze (łucznik)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej