Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Marduke Znikąd w 24 Styczeń 2016, 19:55:02 ---Jeśli ktoś nie chce demona to mogę się chętnie nim zaopiekować :D
Chociaż pewnie nie ma możliwości przerzucenia demona na kogoś innego. A jeśli demon sam by chciał zmienić gospodarza?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Marduke Znikąd w 24 Styczeń 2016, 20:02:47 ---To tak lekko lipa, bo tak na logikę to demon mógłby chcieć nowego nosiciela, załóżmy tam gdzie by się gospodarz zdemaskował. Ale jeśli by jednak można to walić do mnie. :D
--- Koniec cytatu ---
Demon astralny może bez problemu zmienić opętaną osobę. Tzn. może opętać kogoś innego. Jeśli znajdzie się 2 graczy chętnych do zamiany, piszcie do mnie na PW. Taką czynność musiałbym odpowiednio wpleść do fabuły. ;)
Marduk Draven:
O świetnie!
Tylko że teraz jestem na wyprawie, więc nie wiem jak to zrobisz, Isu. Wpleciesz to do wyprawy? Może przekażesz info Rodredowi by to zrobił. Anyway, piszę :D
Rodred:
Mogę, zrobić wszystko co konieczne. ;) Zważywszy na fakt, że wyprawa nawet jeszcze nie wyruszyła z Atusel to nawet możecie się osobiście spotkać jeśli to konieczne.
Marduk Draven:
Dobra. To teraz pytanie. Kto chce mi tego demona oddać?
Aeger Tymon:
Czy któryś z Radnych może wyręczyć zbanowanego Podskarbiego i sprzedać tę stal w tym konkretnym poście: http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php/topic,21979.msg449487.html#msg449487 ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej