Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (1619/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Isirr w 20 Styczeń 2016, 14:36:55 ---Dorośnij do funkcji najpierw. Sam wszcząłeś dalszą dyskusje i masz pretensje o nią. sam zapytałeś o sugestie i rpoblemy jakie widzimy a masz pretensje że wymieniam wady, facet weź się ogarnij ;/ , niech do ciebie to "dotrze".

A czy tylko pakt jest? Są jeszcze 4 inne organizacje :) . Ja mówię po prostu, że danie takiej możliwości an cudzych wyprawach nie jest dobre, to moja ocena, moje zdanie i nie zabronicie mi go mieć :D .

Możecie zrobić co chcecie przecież wam nei zakazuje, móie, tylko,z ę to ejst złe w mojej opinii i mówię czemu :P .

--- Koniec cytatu ---
Mamy sąd więc preferuje karać za czyny, niż zabronić wszystkiego. ;)

Rodred:

--- Cytat: Isirr w 20 Styczeń 2016, 14:36:55 ---Dorośnij do funkcji najpierw. Sam wszcząłeś dalszą dyskusje i masz pretensje o nią. sam zapytałeś o sugestie i rpoblemy jakie widzimy a masz pretensje że wymieniam wady, facet weź się ogarnij ;/ , niech do ciebie to "dotrze".

--- Koniec cytatu ---

Nie mam do ciebie żadnych pretensji. Po prostu twoje argumenty nie przekonują mnie. Jak Isu zaakceptuje obecnie przedstawioną ustawę to mu przedstawię projekt gracza, a później to.

Evening Antarii:
Z tymi kajdankami z czerwonej rudy, to jest tak, że jak uwolnię jedną rękę to w tej jednej ręce działa magia, czy muszę się pozbyć wszystkiego z czerwonej rudy co mam na sobie?

I jeszcze pytanie o regenerację, odrastają mi np palce, albo noga czy po prostu zagoi się ta rana po uciętym palcu, ale zostanę go pozbawiona?

Marduk Draven:
Nie jestem pewien czy padł kiedyś taki pomysł, ale pomyślałem że skoro są Wampiry, to można by dać ich nemezis. Wilkołaki. Można by dać np. takie staty:
-Wrażliwość na srebro(aczkolwiek z początku srebro nie zabijało ich a jedynie sprowadzało do ludzkiej formy, w innych nawet wersjach leczyło je)
-Możnaby się zmieniać zawsze(albo tylko w nocy lub w cieniu), aczkolwiek nocą a szczególnie w pełnię księżyca wilkołak jest potężniejszy( np. więcej finiszerów).
-Możność zmiany w 3 formy: Człowiek, Wilk-człowiek(wilkołak właściwy) i wilk.
-Umiejętność Leśne Zwierze
-Umiejętność Zwierzęcy Instynkt

Co wy na to ludu? Proszę nie zbywać od razu pomysłu, gdyż trochę nad nim myślałem. :)

Izabell Ravlet:
W naszym uniwersum są wilkołaki i, tak, są nemezis wampirów. Nie są jednak grywalną rasą i chyba szybko się to nie zmieni. Podejrzewam, że dodanie ich musiałoby być częścią czegoś większego fabularnie, a o wilkołakach teraz nie słychać wiele. O wampirach zresztą też.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej