Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Hagmar:
--- Cytat: Jagusiaa w 22 Maj 2012, 21:40:24 --- :o serio ?
--- Koniec cytatu ---
Tak
Eric:
--- Cytat: Jagusiaa w 22 Maj 2012, 21:40:24 --- :o serio ?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Raz jeszcze apeluję, jak chcesz dopowiedzieć - edytuj posta. Nie chcę być złośliwy, tylko mówię to po to, żeby jakaś estetyka na forum była.
--- Cytat: Koza123 w 22 Maj 2012, 21:41:37 ---Jego postać akurat jest naprawdę miłym wielkim, dwumetrowy, okrutnym i pozbawionym skrupułów czarnuchem malutkim Draconem.
--- Koniec cytatu ---
Jest i nasz młodociany komuch! Takie mam wrażenie, że zrodził się z nasienia, które Kozłow strzepał na deskę klozetową publicznego kibla, a na której potem zasiadała jedna z najmłodszych nałożnic Stalina. I tak już stara.
Nessa:
--- Cytat: Dyum w 22 Maj 2012, 21:44:32 ---Tak. Raz jeszcze apeluję, jak chcesz dopowiedzieć - edytuj posta. Nie chcę być złośliwy, tylko mówię to po to, żeby jakaś estetyka na forum była.
--- Koniec cytatu ---
I teraz mam taką ogromną ochotę uśmiechnąć się do Gucia :) Nie złośliwie, chociaż troszeczkę. Ale tak przyjaźnie ;]
Koza123:
--- Cytat: Dyum w 22 Maj 2012, 21:44:32 ---Jest i nasz młodociany komuch! Takie mam wrażenie, że zrodził się z nasienia, które Kozłow strzepał na deskę klozetową publicznego kibla, a na której potem zasiadała jedna z najmłodszych nałożnic Stalina. I tak już stara.
--- Koniec cytatu ---
Czepił się, kapitalista chędożony. <poirytowany>
Eric:
--- Cytat: Koza123 w 22 Maj 2012, 21:46:13 ---Czepił się, kapitalista chędożony. <poirytowany>
--- Koniec cytatu ---
Oj no. Kapitalizm też chujostwo, ale lepiej się sprawuje niż Twój utopijny ustrój.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej