Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Nessa:
--- Cytat: Aragorn w 22 Maj 2012, 21:28:38 ---Serio
--- Koniec cytatu ---
To pewnie tak naprawdę taki myk, by nas nie okantowali. Kupujesz parę i tu bęc! Dwa lewe czy coś. Ciekawe czy rozmiary stopy też zostaną wprowadzone.
Eric:
--- Cytat: Nuda w 22 Maj 2012, 21:27:42 ---Czuj, jak żartują :P W 90% rozmów?
Tutaj powinien być jakiś romantyczny dżingiel. Balladka. Ale żadnej nie znam ;[
Serio, serio z tym prawym i lewym butem?
--- Koniec cytatu ---
Z telefonu piszesz? :P Bo jak się pytam na gg czy gramy w LoLa to zero odzewu! Hańba!
Nessa:
--- Cytat: Dyum w 22 Maj 2012, 21:31:54 ---Z telefonu piszesz? :P Bo jak się pytam na gg czy gramy w LoLa to zero odzewu! Hańba!
--- Koniec cytatu ---
Mam gadu wyłączone, bo się za Diabełka biorę. Robisz ze mnie jakiegoś nolife'a, pytając tutaj o LoLa :P Ale wybacz - mniszka sama wrogów nie zakilluje!
Jagusiaa:
--- Cytat: Aragorn w 22 Maj 2012, 21:27:33 ---Niee, doceniamy to że Twoja postać ma inny pogląd na świat. Ale, my jesteśmy źli. Ja to już w ogóle.
--- Koniec cytatu ---
I ja mam grać w towarzystwie złych osób ? Co za świat :(
Eric:
--- Cytat: Nuda w 22 Maj 2012, 21:33:40 ---Mam gadu wyłączone, bo się za Diabełka biorę. Robisz ze mnie jakiegoś nolife'a, pytając tutaj o LoLa :P Ale wybacz - mniszka sama wrogów nie zakilluje!
--- Koniec cytatu ---
To przynajmniej posłuchaj ballady, jaką specjalnie na tę okazję wygrzebałem z odmętów sieci! Nessa jako tytułowa Maiden! Na potrzeby jakiegokolwiek podobieństwa z tytułem może przemilczmy pewne wybryki elfki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej