Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Grison:
--- Cytat: Gunses w 22 Maj 2012, 10:33:52 ---We wrześniu Gucio obchodzi 5 (nierozłącznych!) lat z Tawerną ;> Czekam na jakieś profity!!! :P
--- Koniec cytatu ---
Otrzymasz nagrodę "user specjalnej troski". Swoją drogą to bym taką chciał. :/
Izabell Ravlet:
Co do butów - marudzenie sobie już odpuszczę, chociaż wiedzcie, że jestem przeciwny rozdzielaniu ich.
A co do rękawic, naramienników, itp. to moim zdaniem normalnie powinny być to przedmioty podwójne, tak, aby przeciętny gracz kupował jeden item, zamiast rozdzielać go na dwa. Co do argumentacji Gucia: niech sobie taki łucznik kupi pojedyńczy naramiennik zamiast podwójnego. Niech sobie Gucio kupi jedną rękawiczkę zamiast dwóch. Czy to nie ma sensu?
Eric:
--- Cytat: Gunses w 22 Maj 2012, 10:33:52 ---We wrześniu Gucio obchodzi 5 (nierozłącznych!) lat z Tawerną ;> Czekam na jakieś profity!!! :P
--- Koniec cytatu ---
Phi, ja już w marcu obchodziłem. <ignorant>
Hagmar:
Mamy w marancie obrończynie praw człowieka xD
--- Cytat: Jagusiaa w 22 Maj 2012, 21:06:59 --- Podczas gdy Jagusia zwiedzała pobliskie tereny, spostrzegła port. Z zaciekawieniem podeszła bliżej i zobaczyła szereg ludzi oby płci. Dowiedziawszy się, że to niewolnicy, którzy mają służyć pewnej osobie aż do śmierci, podeszła do handlarza i ze złością powiedziała :
- Jak wy w ogóle możecie robić coś takiego tym biednym ludziom !? Oni również mieli własne życie, nie zasłużyli na niewolnictwo ! I to jeszcze kobiety ! Za co wy nas uważacie !?
Powiedziawszy to spojrzała na zebranych kupców wzrokiem pełnym furii, jednocześnie smutku.
--- Koniec cytatu ---
Eric:
W końcu ktoś, kto nie jest podłym, upadłym plugawcem jak my wszyscy. No, oprócz Nessy. Nessa jest inna.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej