Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
stefan666:
--- Cytat: Gunses w 22 Maj 2012, 09:27:29 ---Z naramiennikami już wyjaśniłem. ÂŁucznik który trzyma łuk w lewej a naciąga strzałę w prawej może założyć sobie naramiennik na lewą łapę. Prawa jest mobilna, a lewa w razie walki wręcz jest lepiej chroniona.
Tak samo karwasze. Ja mam jedną łapę demona (niezniszczalna), więc na drugą mogę wstawić sobie karwasz, który nie ogranicza w żadnym stopniu moich ruchów, a jednak daje obronę na rączkę.
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Ekwipowanie_przedmiotów#Dla_wszystkich_ras
Isq? Dzie wampir? ;[
--- Koniec cytatu ---
Ej no nie róbcie sobie jaja :( Robicie bardziej realistyczną grę niż Twórcy najlepszych RPG świata a u nich nie ma podziału na lewy but i prawy but. I potem gra 12 osób :$
Gunses:
12 osób nie gra z powodu tego, że gra jest taka a nie inna. Nowi jak przychodzą dostają taka grę nie wiedząc jaka była dawniej. Starsi wyjadacze owszem mogą zmiany przedstawiać właśnie jako elementy negatywne i dlatego odchodzić. Reasumując. Podział na lewy i prawy but nie spowoduje tego, że nie będzie nowych graczy. Ewentualnie Gris i Mantos nadal nie będą grać. Fakt, że mamy mało graczy wiąże się z tym, że Tawerna jest Oficjalnym serwerem Gothica (1,2, NK, 3) a nie Gothica 4 czy Risena, których strony będą przyciągały rzesze fanów. Nam się nasze źródło (gothic) wypaliło ;f
stefan666:
Ale gucio kurwa, podział na lewy i prawy but ;[
Edit 1 Wystarczyło stronę pozycjonować pod Risen ;P ale komuś się nie chciało.
Gunses:
Ano można było robić wiele rzeczy ;f
stefan666:
Proszę Was zróbcie chociaż coś z tymi butami bo na prawdę będę chodził na złość w dwóch różnych <facepalm>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej