Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Anv:
--- Cytat: Zeyfar w 21 Maj 2012, 19:46:57 ---Guciu tylko trofea możesz ściągać obecnie jedynie Ty i wampiry. Ja jedyny poza Sabatem wiem jak je oporządzać, dlatego inni nie mając tej umiejętności nie wybierają się na takie polowania :D
--- Koniec cytatu ---
Ale to właśnie o to chodzi. Sabat od dawna miał się tym zajmować i w sumie latają tam na jakies polowania. Ale gdyby trofea miały wartość wymierną, jak specjalne właściwoście, te ich polowania nie byłyby sztuką dla sztuki.
Elrond Ñoldor:
Polowanka mojego autorstwa. Mieliśmy wszystkie trofea do magazynu wrzucać, a gdy w końcu ktoś określiłby jakiś sensowny cennik, to miały być wysyłane na targ.
Devristus Morii:
--- Cytat: Elrond w 21 Maj 2012, 19:55:31 ---Spoko.
Pierdol głupoty dalej. Zraź do siebie wszystkich graczy, to w końcu by mieć święty spokój zaczniemy zgadzać się na wszystkie fanaberie Isa, tylko po to by was skurwić. I byście sobie nie pograli.
--- Koniec cytatu ---
Powstają nowe a to ze względu na to, że będą się odnosiły do umiejętności nabywanych przez graczy. Do umiejętności zwierząt i graczy będą się odnosiły oleje i trucizny.
--- Cytat: Anvarunis w 21 Maj 2012, 19:56:42 ---Ale to właśnie o to chodzi. Sabat od dawna miał się tym zajmować i w sumie latają tam na jakies polowania. Ale gdyby trofea miały wartość wymierną, jak specjalne właściwoście, te ich polowania nie byłyby sztuką dla sztuki.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ustalimy nowe statystyki to i to się zmieni, a trofea zaczną być użyteczne w alchemii czy jeśli będziesz chciał wykonać sobie cos ze skóry u rzemieślinika mając materiał. Zapłacisz wtedy tylko za robociznę.
Gunses:
Mieliśmy 1 udane zadanie. Które było mdłe jak zimna pomidorowa ;/ Sabat nie lata nocą i nie zabija z ukrycia jak Kruki, czy nie ma jakiś akcji zatrzymania przestępcy jak Szwadron. Sabat chodzi po lesie, zabija jelenia, oprawia i wraca. Póki nie będzie to miało jakiegoś sensu (ważnej roli trofeów w grze) dopóty nie będę chciał robić takich mdłych zadań.
Anette Du'Monteau:
Moi się buntują i nie chcą zabijać "jak Bóg przykazał" :D a dzień czy noc to nie różnica. Oba sposoby mają spory efekt psychologiczny
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej