Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Anette Du'Monteau:
Guciu tylko trofea możesz ściągać obecnie jedynie Ty i wampiry. Ja jedyny poza Sabatem wiem jak je oporządzać, dlatego inni nie mając tej umiejętności nie wybierają się na takie polowania :D
Grison:
--- Cytat: Koza123 w 21 Maj 2012, 17:57:26 ---Ja przepraszam, że się wtrącę, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju. Czemu starzy gracze marantowi, którzy już nie grają i grać zamiaru chyba nie mają, nagle powracają właśnie w czasie zmian i wszystko krytykują? <huh>
--- Koniec cytatu ---
Mają zamiar, a w zasadzie mieli do niedawna. A krytykują, bo im się nie podoba i nie podoba się nie tylko im.
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 17:59:44 ---Bo to Gris i Mantos... Oni tak mają.... ;f
--- Koniec cytatu ---
Ty natomiast masz tak, że piszesz nieskładne durnoty, a gdy ci je wytknę, to się nawet nie odnosisz, dobrze rozumiem?
--- Cytat: Nif w 21 Maj 2012, 18:03:59 ---A to mi mówią, żem hejter i krytycznie podchodzę do wszystkiego <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Nie myl hejtowania i krytyki.
Gunses:
--- Cytat: Grison w 21 Maj 2012, 19:48:52 ---Ty natomiast masz tak, że piszesz nieskładne durnoty, a gdy ci je wytknę, to się nawet nie odnosisz, dobrze rozumiem?
--- Koniec cytatu ---
Które? To o odpryskach magii? Nie odpowiedziałem bo i temat wyjaśniliście sami z Edziem.
Mantos:
--- Cytat: Elrond w 21 Maj 2012, 19:37:24 ---A wasze podejście do sprawy, Mantosku i Grisonku, z góry jest skazane na oblanie ciepłym moczem.
--- Koniec cytatu ---
Jak chcesz to możesz mi też wylizać stopy
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: Gunses w 21 Maj 2012, 19:46:02 ---Ale Edziu jest sprawa taka... Powstają nowe (NIE WIEM JUÂŻ CHOLERA KTĂRE) statystyki bestii. Od nowa wszystko. Więc trzeba będzie poczekać aż zostanie skończone.
--- Koniec cytatu ---
Spoko.
--- Cytat: Mantos w 21 Maj 2012, 19:51:29 ---Jak chcesz to możesz mi też wylizać stopy
--- Koniec cytatu ---
Pierdol głupoty dalej. Zraź do siebie wszystkich graczy, to w końcu by mieć święty spokój zaczniemy zgadzać się na wszystkie fanaberie Isa, tylko po to by was skurwić. I byście sobie nie pograli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej