Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (123/1739) > >>

Hagmar:
Wiem...

Adaś:
Ale wyjaśnijcie wy mi jedno. Co jest takiego w tym pakcie, że was tam wszystkich ciągnie? Bycie hardkorowym koksem dzięki łapie bestii/paktowej magii, wcale nie jest wedle mego mniemania takie fajne.

Gunses:
Won mi z listy!  ;[ Jak będzie jakiś nekrus, to Is już w ogóle nie będzie ciągnąć fabuły Bestii ani ich umiejętności czy magii demonów!  <poirytowany>

--- Cytat: Adaś w 19 Maj 2012, 20:21:37 ---Ale wyjaśnijcie wy mi jedno. Co jest takiego w tym pakcie, że was tam wszystkich ciągnie? Bycie hardkorowym koksem dzięki łapie bestii/paktowej magii, wcale nie jest wedle mego mniemania takie fajne.

--- Koniec cytatu ---
Chodzi o to, że to rzadkość. Skrytobójcy są, złodzieje są, magowie są, tanki są, wampy są... A nekrusów nie ma..

Dragosani:

--- Cytat: Gunses w 19 Maj 2012, 20:21:55 ---Won mi z listy!  ;[ Jak będzie jakiś nekrus, to Is już w ogóle nie będzie ciągnąć fabuły Bestii ani ich umiejętności czy magii demonów!  <poirytowany>

--- Koniec cytatu ---

Nie martw się, jakby Is mnie wziął do Paktu, to wolałbym iść na Bestię ;) Bardziej pasować będzie do postaci.

Gunses:
To nie polepszyło sytuacji  <poirytowany>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej