Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Gunses:
Bo na razie Isu tylko Ludzi zrobił. Wampirem się nie opłaca grać przez 3/4 roku (marantowego!) :P
Hagmar:
A ja smutam bo musze przestawić sie na walke w zwarciu a opisy tego mi nie idą ;[
Gunses:
Skóra Wilka
Właściwości - chroni przed zimnem do temperatury -20 stopni
Wytrzymałość - 1
Waga 1m2 - 0,1kg (10 dekagram)
Cena 1m2 - 20 grzywien
Cena za dekagram skóry Wilka - 2 grzywny
No to wilk ma skórę czy futro? Bo jest umiejętność od ściagania futer, a teraz nie wiem z czego mam je ściągać.
Nessa:
--- Cytat: Gunses w 19 Maj 2012, 19:49:08 ---Bo na razie Isu tylko Ludzi zrobił. Wampirem się nie opłaca grać przez 3/4 roku (marantowego!) :P
--- Koniec cytatu ---
Wiem, wiem, ale i tak mają chyba najfajniejsze bonusy :P Ale wampajery chociaż mogą siać strach i otaczać się aurą tajemniczości! No i na jedzeniu oszczędzacie. Poza tym nie 3/4 roku ^^.
--- Cytat: Aragorn w 19 Maj 2012, 19:52:28 ---A ja smutam bo musze przestawić sie na walke w zwarciu a opisy tego mi nie idą ;[
--- Koniec cytatu ---
Te opisy są fajniejsze, bo ciągła zabawa ze strzałami i bełtami bywa monotonna. No i możesz zawsze latać i rzucać kamieniami we wrogów!
Hagmar:
--- Cytat: Nuda w 19 Maj 2012, 19:56:33 ---Te opisy są fajniejsze, bo ciągła zabawa ze strzałami i bełtami bywa monotonna. No i możesz zawsze latać i rzucać kamieniami we wrogów!
--- Koniec cytatu ---
Ale ja nie umiem ;/ ide do Paktu...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej