Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Gunses:
Nie brałem pod uwagę waszego bonusu, bo nie o to tutaj chodzi. Chodziło mi, że za taka wyprawę i tak nędzne posty dostaliście z marszy po 2 brązy.
Koza123:
Ja się starałem, jak mogłem. To oni dali d*py z tymi wilkami. ;)
Gunses:
--- Cytat: Zeyfar w 02 Maj 2012, 13:33:21 ---// Guciu, Istedd i Konrad normalnie walczyli z wilkami, Anims dostał za samo uczestnictwo i aktywność, nie za walkę z nimi. Misja była zatwierdzona przez Isa, więc nie widzę powodu żebyś się udzielał. Ci co wykonali poprawnie zostali nagrodzeni. Tyle do tematu.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma nigdzie Zeyfarze obowiązku dawać graczom talenty. Odpierdzielają nie wiadomo jakie rzeczy, to dostają 0, a dodatkowo jako GM mogłeś zaaplikować jakąś ranę szarpaną. Jak ma niby rozwijać się system gry i być chociaż trochę realnie, jak pójdzie Anims i będzie zabijał wilki jak komary, bo żaden GM nie pokaże, że nieśmiertelny nie jest ;f
Anette Du'Monteau:
Powiedział wampir, który sobie omija bełty piruetami...
Dragosani:
--- Cytat: Zeyfar w 02 Maj 2012, 13:43:23 ---Powiedział wampir, który sobie omija bełty piruetami...
--- Koniec cytatu ---
Jednak jest pewne różnica, pomiędzy wyszkolona hybrydą demona i wampira, a człowiekiem o niezbyt rozwiniętych umiejętnościach. Mówię to ja, gracz grający postacią człowieka o niezbyt rozwiniętych umiejętnościach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej