Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Patty:
--- Cytat: Aragorn w 16 Maj 2012, 19:31:57 ---A i co do ekwipowania, karwasze lub rękawice, a czemu nie to i to?
--- Koniec cytatu ---
Nie da się założyć jednego na drugie.
Hagmar:
To ja sie nie znam ;[
Patty:
Rękawice płytowe:
Karwasz:
Nie ma takiej możliwości, założyć jedno na drugie. Rękawice zakrywają też przedramiona, podchodząc pod łokcie - to samo robią karwasze. Nie ma sensu zakładać obu, bo raz, to niemożliwe, dwa, bez sensu.
Isentor:
--- Cytat: Aragorn w 16 Maj 2012, 19:31:57 ---Cieszy mnie to. BTW, jak tera będzie z budową stat np. bandytów bo sie bać zaczynam. A i co do ekwipowania, karwasze lub rękawice, a czemu nie to i to?
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że najwygodniej będzie przygotować wyekwipowanego bandytę w bestiariuszu. Można kilka wersji. Wtedy nie będzie problemów dla nowych graczy, a starzy mistrzowie gry sobie poradzą z tworzeniem statystyk.
--- Cytat: Nif w 16 Maj 2012, 19:39:57 ---Nie da się założyć jednego na drugie.
--- Koniec cytatu ---
Rękawica sięga od palców do łokcia. Karwasz sięga od nadgarstka do łokcia.
Hagmar:
--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 19:50:54 ---Myślę, że najwygodniej będzie przygotować wyekwipowanego bandytę w bestiariuszu. Można kilka wersji. Wtedy nie będzie problemów dla nowych graczy, a starzy mistrzowie gry sobie poradzą z tworzeniem statystyk.
--- Koniec cytatu ---
No niby ok, ale już przy lepszych "ludziach" to będzie koszmar ;[ w poście to będzie masakra ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej