Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (101/1739) > >>

Gunses:

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 17:28:40 ---Teraz jest zbroja miękka. Problem?

--- Koniec cytatu ---
Niee.. Właśnie mówię, że zawsze tak było i fajnie, że tak zostaje.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 17:26:09 ---Trzeba było brać udział w dyskusji podczas tworzenia tego wpisu. To nie jest temat do tego przeznaczony.

--- Koniec cytatu ---

Mnie nie obchodzi co było kiedyś i kto to bez wyobraźni to tworzył <facepalm> Mnie interesuje to, że ktoś skopał klasyfikacje broni i nadal się tego skopanego systemu trzymamy. ÂŻe na jego fundamentach próbujesz coś budować, tylko że okazuje się że dupna budowla nam powstaje i grozi zawaleniem.

Twierdzisz że kostur bez kryształu przypomina Ci kij. A że przypomina Ci kij, to powinien nagle niespodziewanie znaleźć się w broni drzewcowej. Ktoś umieścił kostury w broni obuchowej. Ale nie zdawał sobie sprawy, że początkujący magowie nie mogą używać kryształów i są skazani na sam drzewiec. Tak było nawet w Pakcie. Jeśli komuś wydaje się, że ktoś będzie się uczył dwóch specjalizacji broni bo system jest skopany, jest w dużym błędzie.

Nie my to skopaliśmy, więc nie my powinniśmy za to teraz obrywać. Ci którzy tworzą tą grę teraz, powinni zrobić tak, by to działało i byśmy my, gracze, nie byli w ogóle stratni. Do tej pory to działało.

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 16 Maj 2012, 17:39:47 ---Mnie nie obchodzi co było kiedyś i kto to bez wyobraźni to tworzył <facepalm> Mnie interesuje to, że ktoś skopał klasyfikacje broni i nadal się tego skopanego systemu trzymamy. ÂŻe na jego fundamentach próbujesz coś budować, tylko że okazuje się że dupna budowla nam powstaje i grozi zawaleniem.

--- Koniec cytatu ---
Od tygodnia, niezmiennie w tym temacie miałeś ku temu szansę. Nie wykorzystałeś jej. Nie martw się jednak. Do aktualizacji jeszcze nie doszło i wszystko można poprawić.

--- Cytat: Elrond w 16 Maj 2012, 17:39:47 ---Twierdzisz że kostur bez kryształu przypomina Ci kij. A że przypomina Ci kij, to powinien nagle niespodziewanie znaleźć się w broni drzewcowej. Ktoś umieścił kostury w broni obuchowej. Ale nie zdawał sobie sprawy, że początkujący magowie nie mogą używać kryształów i są skazani na sam drzewiec. Tak było nawet w Pakcie. Jeśli komuś wydaje się, że ktoś będzie się uczył dwóch specjalizacji broni bo system jest skopany, jest w dużym błędzie.

Nie my to skopaliśmy, więc nie my powinniśmy za to teraz obrywać. Ci którzy tworzą tą grę teraz, powinni zrobić tak, by to działało i byśmy my, gracze, nie byli w ogóle stratni. Do tej pory to działało.

--- Koniec cytatu ---
Wszystko jest z tym w porządku. Myślałem, że ktoś Anvowi wykonał kostur bez statystyk kryształu.

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 17:44:06 ---Od tygodnia, niezmiennie w tym temacie miałeś ku temu szansę. Nie wykorzystałeś jej. Nie martw się jednak. Do aktualizacji jeszcze nie doszło i wszystko można poprawić.

Wszystko jest z tym w porządku. Myślałem, że ktoś Anvowi wykonał kostur bez statystyk kryształu.

--- Koniec cytatu ---

Cieszę się.

Hagmar:

--- Cytuj ---Proponuje:
- szaty zamieniać na długie szaty
- zbroje miękkie zamieniać na buty, spodnie i napierśnik
- zbroje niepłytowe zamieniać na buty, nagolenniki, napierśnik
- zbroje płytowe zamieniać na cały set
--- Koniec cytatu ---

Cieszy mnie to. BTW, jak tera będzie z budową stat np. bandytów bo sie bać zaczynam. A i co do ekwipowania, karwasze lub rękawice, a czemu nie to i to?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej