Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (98/1739) > >>

Anette Du'Monteau:
Kasa w skarbcu idzie np. z nauki ludzi itp. Nie raz robiłem drogie zakupy dla organizacji i jakoś trzymam się poziom środków powyżej kilkunastu tysięcy. Można też próbować robić zadania, z których kasa pójdzie na organizację?

Co do zbroi, bo miałem właśnie spytać o koszulę. Pisze ze zajmuje pozycje 2,3 i 4 ale to nie znaczy ze nie mozna tez zalozyc na to pancerza prawda? :P

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 16:41:49 ---Do zbrój miękkich dodałbym jeszcze koszulę, bo ten kirys taki całkiem całkiem nie jest.

--- Koniec cytatu ---
Nie mogę Ci przerobić zbroi miękkiej na koszule, bo koszula to ubranie.

Elrond Ñoldor:

--- Cytuj ---Proponuje:
- szaty zamieniać na długie szaty
- zbroje miękkie zamieniać na buty, spodnie i napierśnik
- zbroje niepłytowe zamieniać na buty, nagolenniki, napierśnik
- zbroje płytowe zamieniać na cały set
--- Koniec cytatu ---

W końcu coś mądrego. Jestem za.

--- Cytuj ---Do zbrój miękkich dodałbym jeszcze koszulę, bo ten kirys taki całkiem całkiem nie jest.
--- Koniec cytatu ---

Ale takie rzeczy jak koszulina, gacie czy onuce do zbroi są po prostu umowne. Myślisz że będę biegał na bosaka? ;)

I czemu nie ma różdżek?

Anv:

--- Cytat: Elrond w 16 Maj 2012, 17:00:14 ---W końcu coś mądrego. Jestem za.

Ale takie rzeczy jak koszulina, gacie czy onuce do zbroi są po prostu umowne. Myślisz że będę biegał na bosaka? ;)

I czemu nie ma różdżek?

--- Koniec cytatu ---

Od teraz nie są umowne. Musisz kupić buty, spodnie i koszulę...

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 16:58:53 ---Nie mogę Ci przerobić zbroi miękkiej na koszule, bo koszula to ubranie.

--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że jak ma obecnie osłonić swoje łapki przed słońcem? Gdyż do tej pory chroniła mu je zbroja.

I jeszcze chciałbym odesłać tutaj http://marant.tawerna-gothic.pl/index.php?topic=23799.msg284807#msg284807

Isentor:

--- Cytat: Anvarunis w 16 Maj 2012, 17:03:18 ---Od teraz nie są umowne. Musisz kupić buty, spodnie i koszulę...
To znaczy, że jak ma obecnie osłonić swoje łapki przed słońcem?

--- Koniec cytatu ---
Całym setem zbroi miękkiej ze skóry tarlessta. Bycie wampirem to nie bieganie bez żadnych konsekwencji w ciągu dnia.

--- Cytat: Altaïr Ibn-La'Ahad w 16 Maj 2012, 16:30:11 ---To chyba chodzi o to że pracowali na to by takie zbroje/szaty mieć. Bo one nie były po 100 grzywien.

--- Koniec cytatu ---
<facepalm>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej