Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (96/1739) > >>

Anette Du'Monteau:
Co się stało to się nie odstanie. Ja tam się tak nie przejmuje bo teraz mogę sobie sprecyzować dokładniej z czego są zrobione moje elementy ekwipunku itd. Wiadomo, że szkoda, ale ja jakiejś wyjątkowo drogiej szaty nie miałem :D

Gunses:
A spójrz na to oczami swojej postaci? Bajmy na to, kazali wszystkim oddać ekwipunek, bo muszą sprawdzić czy dobrze jest zrobiony. I oddają Ci mniej niż pół.

Anv:

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 16:02:33 ---Czy jeszcze ktoś poza Guciem źle zrozumiał intencje głosowania?

--- Koniec cytatu ---

Jestem z Guciem rękoma i nogyma. To jest jakaś paranoja, że ktoś płaci ciężko zarobione złoto na porządny ekwipunek, z czego dostanie rękawiczkę po zmianach systemu. Takie zmiany powinieneś im rekompensować z własnej kieszeni.
To tak jakbyś oddał samochód do serwisu po tym gdy producent stwierdził, że wyprodukował go z wadliwą skrzynią biegów. Po czym dostajesz samochód z samą gałką, bez mechanizmu, bo nagle skrzynie podrożały i starczyło tylko na tą drobną ozdobę. No kurwa.

Druga kwestia to moja, że istniały normalnie drewniane kostury bez kryształu, nagle jeb. To jest kij, musze się przeszkolić, tracąc wlasne pieniądze, by móc to obsługiwać.

--- Cytat: Isentor w 16 Maj 2012, 16:21:16 ---Nie jest drożej za samą zbroje po prostu na cały set składa się teraz więcej przedmiotów.

Yhy dorobił. <ignorant>

Więc tak. Ponowić głosowanie? Czy jeśli się da zrobić cały set zrobię cały set.

--- Koniec cytatu ---

Już kij z głosowaniem, ale z każdej obecnej zbori gracze powinni otrzymać pełny set.

Anette Du'Monteau:
Mi by wystarczylo oddac elementy ktore sa oczywiste, np pancerz, spodnie i buty. Helmow niktu nas nie nosil, o karwaszach nikt nie wspominal, naramienniki to samo

Anv:
No tak, to by wystarczyło, żeby to co gracz dostaje było równoważne z tym co dał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej