Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (95/1739) > >>

Gunses:
Tak! Ale problem powinien być wprowadzony w życie u kupców. Idziesz a tu bach! Ceny w górę! A teraz to zwykłe oszukaństwo i złodziejstwo. Dałem swoją zbroję, dostałem sam kirys.

Statystyki nie powinny być zależne od gotówki. Ktoś się dorobił czegoś porządnego, to trochę chamsko mu to zabierać teraz bo coś tam.

Nessa:

--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 16:10:56 ---Ktoś się dorobił czegoś porządnego, to trochę chamsko mu to zabierać teraz bo coś tam.

--- Koniec cytatu ---
Właśnie. Chociaż ja tam nie tracę, ale również inaczej odebrałam ankietę (jednak u mnie mogło ty być z niedoczytania, bo tematy oglądam po łebkach).

Eric:
I potem dziwić się, że taki Donald nam syf robi w kraju, jak ludzie w ankietach głupoty zaznaczają :( Chociaż Gucio ma rację.

Nessa:

--- Cytat: Dyum w 16 Maj 2012, 16:16:29 ---I potem dziwić się, że taki Donald nam syf robi w kraju, jak ludzie w ankietach głupoty zaznaczają :( Chociaż Gucio ma rację.
--- Koniec cytatu ---
Zaznaczają, bo są nieświadomi! Albo niedoinformowani. Albo coś tam. Ja jestem zwyczajnie leniwa i nei chciało mi się później wszystkiego kupować.

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 16:10:56 ---Tak! Ale problem powinien być wprowadzony w życie u kupców. Idziesz a tu bach! Ceny w górę! A teraz to zwykłe oszukaństwo i złodziejstwo. Dałem swoją zbroję, dostałem sam kirys.

--- Koniec cytatu ---
Nie jest drożej za samą zbroje po prostu na cały set składa się teraz więcej przedmiotów.

--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 16:10:56 ---Statystyki nie powinny być zależne od gotówki. Ktoś się dorobił czegoś porządnego, to trochę chamsko mu to zabierać teraz bo coś tam.

--- Koniec cytatu ---
Yhy dorobił. <ignorant>

Więc tak. Ponowić głosowanie? Czy jeśli się da zrobić cały set zrobię cały set.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej