Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 15:44:34 ---A to ceny też idą w górę?
--- Koniec cytatu ---
Ogarnij się. Miałeś zbroję więc zrobiłem Ci zbroje. Nie będę za zbroje robił hełmu, rękawic, butów etc. Staty miały być zamienione 1:1 i tak jest. Nie miej pretensji do mnie tylko do osób głosujących za tym rozwiązaniem.
Czy jeszcze ktoś poza Guciem źle zrozumiał intencje głosowania?
Gunses:
Ja mam się ogarnąć <huh>
Jeśli dla Ciebie:
=
To jak niby pomogłoby sprzedaż za 20% więcej? Na buta by mi starczyło, czy na ochraniacze na przyrodzenie? ;[ To raz. Wina nie leży po stronie graczy, którzy zadecydowali jaką formę zmiany statystyk trzeba wybrać. Po prostu Ty uważasz, że wszystko to co było przed zmianami jest z założenia złe. A to chore założenie. Co z tego, że ktoś miał zbroje z mithrilu i pozłacaną? Zarobił na nią w Marancie v.3 więc miał prawo ją sobie kupić. A ty teraz wpadasz na pomysł! Robię zamiany systemu! Więc wszystko to na co się sam zgodziłem wcześniej będzie złe! graczom zabiorę połowę ekwipunku, bo przecież sobie ją sami wymyślili, nie zapracowali na nią! Ha! I nikt się nie połapie! No bo czy jest coś dziwnego w tym, żeby z całej zbroi dać im kiris?! Ha! To jest jak najbardziej logiczne! Oni dają mi cała zbroję (obuwie, nagolenniki, kiris, naramienniki - bo każda dotychczasowa zbroja tak wyglądała) a ja im szrast prast zrobię sam kiris! Hihihihi! A jak ktoś będzie miał jakieś ale, to zgonię, że to wina graczy którzy tak zagłosowali, chociaż nie obeznajmiłem ich z konsekwencjami! Hahahah! Jak ja uwielbiam robić resety systemu!!!!!
:-X
Isentor:
Czy jeszcze ktoś poza Guciem źle zrozumiał intencje głosowania?
Gunses:
Jak dla mnie ZMIANA STATYSTYK PRZEDMIOTĂW to zmiana ich z zachowaniem ich własności.
Daję całą zbroję (w jednej części) - oczekuję całej zbroi (w kilku częściach z nowymi statystykami).
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 16 Maj 2012, 16:05:04 ---Jak dla mnie ZMIANA STATYSTYK PRZEDMIOTĂW to zmiana ich z zachowaniem ich własności.
Daję całą zbroję (w jednej części) - oczekuję całej zbroi (w kilku częściach z nowymi statystykami).
--- Koniec cytatu ---
Stara zbroja warta jest 100 grzywien, nowa będzie warta 500 grzywien. Tutaj jest problem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej