Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Elrond Ñoldor:
Mogłeś to napisać na początku ;[ Ja od razu byłem na sprzedaż i odkupienie.
Hagmar:
Czyli moja zajebista kolczuga z przeszywką i płaszczem też sobie pójdzie i będę miał samą kolczuge. Ja nawet spodni nie będę miał xD
Gunses:
Ale nic nie powiedziałeś o takiej chujni. Kurdę. Z szaty która cała mnie kryła powinienem dostać buty, spodnie, koszulę i maskę. A dostałem kirys. No gdzie tu logika? Zmiana obejmowała przeróbkę statystyk na nowe. Sam wymyśliłeś podział na kilka elementów chociaż nie wiadomo po co. Więc jak wcześniej moja szata dawała mi ochronę na całości, to po zmianie samym STATYSTYK przedmiotu, powinienem dostać kilka części zamiast poprzedniej całościowej zbroi miękkiej. Olałeś sobie logikę i zrobiłeś to po łepkach bo nie chce Ci się robić porządnie.
Isentor:
Guciu było głosowanie. Taka była wola graczy. Nie mów, że spodziewałeś się przerabiania przedmiotu wartego dajmy na to 100 grzywien na 6 przedmiotów wartych 600 grzywien. Nic nie robię po łebkach.
Gunses:
A to ceny też idą w górę? No jak zawsze. Czy wszelkie zmiany systemu muszą się równoważyć z resetem gry? Obciąłeś bronie, OBCIÂĄÂŁEÂŚ mi szatę. Będę chodził w nocy z chujem na wierzchu. Proszę bardzo! Już słyszę zaczynasz się brać za obcinanie umiejętności. Zaraz wprowadzisz podział na rundy w wyprawach i system o ile pól można się przesuwać. Widzę, że brak mojej sygnatury znowu doprowadził, że Cię opętałeś się wizją Marantu v. 2 ;[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej