Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (90/1739) > >>

Patty:

--- Cytat: Isentor w 15 Maj 2012, 20:42:22 ---Myślałem, myślałem i wymyśliłem. Można to zrobić na tej zasadzie co obecnie odbywa się to w formie szkoleń. Ale co w przypadku nowych bestii?

--- Koniec cytatu ---
Przecież te stwory nie biorą się z powietrza. Niby w przypadku zupełnie nowych bestii, jakieś mutanty czy inne cuda, to faktycznie problem, ale można stworzyć coś w stylu "wyprawy badawczej" - jak np. walka kontrolowana, w sensie łapiemy jednego i szturchamy go coraz to kolejną bronią, by zobaczyć, co działa najlepiej, obserwowanie takich stworów, by znaleźć ich słabe punkty. Mogę tak mnożyć.

--- Cytat: Isentor w 15 Maj 2012, 20:42:22 ---Stworzyć wam jeden amulet. Będzie wibrował jak Wiedźmiński jeśli w pobliżu znajdą się istoty złe.

--- Koniec cytatu ---
Like.

--- Cytuj ---Tak czy owak zachowasz umiejętność w nowej formie. Jeśli coś będę zmieniał w umiejętnościach to na pewno nie będzie tak, że gracze będą stratni. W przypadku dużej zmiany po prostu oddam talenty i złoto tak aby gracz mógł wykonać naukę od nowa według swoich wytycznych.
--- Koniec cytatu ---
Ok, rozumiem.

Co z antymagią?

Isentor:
Anty magia jako antymagia w swojej formule będąca magią jest absurdem samym w sobie. Dlatego zobaczę co z tego wymyślę.

Gunses:
Kto pozwolił takiej magii istnieć? :P A no czasami się nie przemyśli pewnych rzeczy i wydłubie z miecza Gucia czerwoną, niebieską rudę, mithril i srebro ;[ :P

Gunses:
I wiki się zesrała... ;/

Gunses:

--- Cytat: Dyum w 15 Maj 2012, 21:28:17 ---ÂŹrenice Diomedesa rozszerzyły się do granic możliwości. Serce zadudniło mocniej, oddech jakby zamarł w piersi(...) wykrztusił i zerwał z siebie koszulę.
- Taki sam - wskazał na (...). Język plątał mu się, w głowie tliła się pustka(...). Los uśmiechnął się do Diomedesa. Chyba że była to jego kolejna brudna gierka.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Anvarunis w 15 Maj 2012, 21:45:22 ---Nie wiedziałem co miałem robić w takiej sytuacji. Gdy Diomedes zerwał swoja koszulę, szybko spojrzałem na jego (...) To, to było niesamowite. Spojrzałem na niego. Prosto w oczy, tak dokładnie jak jezcze chyba nikomu.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Dyum w 15 Maj 2012, 21:52:18 ---Diomedes serdecznie uścisnął(...) i również spojrzał mu głęboko w oczy. Przez chwilę widział w nich ten sam błysk, jaki niejednokrotnie witał w źrenicach (...) ...odparł z uśmiechem. Przez chwilę stał w milczeniu po prostu napawając się tą sytuacją.
- Dobra, ubieraj się - parsknął śmiechem i klepnął go w (...)miał ochotę śmiać się całą wieczność. Ze szczęścia. Założył koszulę (...)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej