Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
Na upartego jest to możliwe. Zastosowanie kryształów wraz z przebudową systemu i nową magią również się zmienia.
Grison:
--- Cytat: Isentor w 13 Maj 2012, 22:15:29 ---Jeszcze nie ustaliłem. Mam taki zarys by bronie dystansowe np. kusza miała już na wstępie bonus +50 do ostrości. W związku z tym jak przystało na kuszę będzie w stanie przebić wszystko. Dochodzić do tego będzie jeszcze ostrość materiału z jakiego został wykonany bełt.
--- Koniec cytatu ---
W takim razie niby się zgadza wszystko z tymi zasięgami w opisach. Przykładowe bronie są w granicach podanych przy ogóle, a i ogóły zasięgów poszczególnych wykałaczek i innego tałatajstwa rozsądne i wiarygodne.
A takie pytanie...
Jak jest ze strojem? Teraz trzeba pisać każdy element setu oddzielnie w wyprawach i domku?
Anv:
--- Cytat: Isentor w 13 Maj 2012, 22:33:58 ---Na upartego jest to możliwe. Zastosowanie kryształów wraz z przebudową systemu i nową magią również się zmienia.
--- Koniec cytatu ---
No i zajebiście. Ja takie bym sobie zrobił.
Isentor:
--- Cytat: Grison w 13 Maj 2012, 22:42:05 ---A takie pytanie...
Jak jest ze strojem? Teraz trzeba pisać każdy element setu oddzielnie w wyprawach i domku?
--- Koniec cytatu ---
Obecnie trzeba mieć wpisane w domku i pisać na wyprawie statystyki ekwipunku. Ale pracuje nad aktualizacją tego systemu. Chce przygotować wzór kodu. Gracz uzupełniałby tylko puste pola statystykami przedmiotu, a skrypt generowałby to w bajerancki podgląd ekwipunku na wiki rodem z Diablo.
Gunses:
Draconi są rasą podstawową?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej