Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (59/1739) > >>

Lord Hejgen:
Tamto kontą króla Fakmarta zostało usunięte.

Elrond Ñoldor:
Ale tworzysz jedno, mając drugie. Pisz do Isa.

Lord Hejgen:
Napisałem przeprosiny i prośbę by usunął tamte konto. I żeby pozwolił mi grać na tym.

Gunsesie to co moegę pisać w naszej wyprawie czy nie.

Hagmar:

--- Cytat: Anvarunis w 11 Maj 2012, 21:42:52 ---Ale raczej w niczym to nie przeszkadza. Tak stwierdziliśmy z Sado. Na podobnym zadupiu są Kruki czy Sabat. A tam masz dobry teren strategicznie. Jest rzeka, pasmo górskie, niedaleko dracońska świątynia.

--- Koniec cytatu ---
Kruki mają drogi chociaż :D

Isentor:

--- Cytat: Dragosani w 11 Maj 2012, 12:47:10 ---Ja mam takie pytanie. Waga konkretnych sztabek będzie w artykule o materiałach, tak? I czy włócznia nie powinna być w broniach drzewcowych?

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, jest specjalny wpis na wiki, w który umieszczam wszystkie materiały. Jak na razie brakuje mi jeszcze skór etc.

Miałem dylemat z włócznią. Jest to niby broń drzewcowa ale jej grot jest ze stali w związku z tym otrzymuje bonusy do broni siecznych. Mylące dla graczy byłoby wpisywanie jej do broni drzewcowych. Po prostu w opisie walki zawrę wszystkie ewentualne uwagi.

--- Cytat: Mogul w 11 Maj 2012, 12:59:14 ---A zapoda ktoś bardziej szczegółowe info nt. orków? Ich historii i ważniejszych wydarzeń? Bo to co jest na wiki nie satysfakcjonuje mnie i nie pozwala wczuć się mocno w tą rasę.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Mogul w 11 Maj 2012, 12:59:14 ---A zapoda ktoś bardziej szczegółowe info nt. orków? Ich historii i ważniejszych wydarzeń? Bo to co jest na wiki nie satysfakcjonuje mnie i nie pozwala wczuć się mocno w tą rasę.

--- Koniec cytatu ---
Opisy ras to błędy wręcz stylistyczne. Zapisane do poprawy na sam koniec. Teraz ogarniam to co najtrudniejsze. Statystyki, umiejętności i magie. Dlatego, że jedno z drugim się łączy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej