Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (56/1739) > >>

Gunses:
Wiesz, o ludziach też jest mało, o Elfach to samo. Wampiry trochę ogarnąłem dla samego siebie. Rasa Czarnego Dracona w ogóle chyba do tej pory jest na starych zasadach robiona ;/ Ale jeśli chcesz to mogę nad tym popracować w wolnej chwili.

Elrond Ñoldor:
Ale ludzie zeszli z drzewa na wyspach na południu. stworzyli cywilizację itp, a gdy okazało się że jest dla nich za mało miejsca, wybudowali statki i popłynęli w nieznane. Gdy natrafili w końcu na jakieś lądy w bardzo szybkim czasie zdominowali je, gdyż mnożą się jak króliki i potrafią przystosować się do każdych warunków :)

Gunses:
Robiłem to po łepkach, ale pasowało i zostało na wiki wrzucone

Gunses:
No właśnie. Czy Anims=Haksen czy nie? Haksen, użytkownik który jest w szwadronie, który nie miał styczności z wyprawą na temat zniknięcia wioski Wyręby, który nie miał styczności ze mną, nagle pisze w temacie Cichego karczmarskiego zwiadu w Atusel takie słowa:

--- Cytat: Haksen w 11 Maj 2012, 19:24:31 ---Nasz przyjaciel hrabia Gunses Cadacus chciał by wiedzieć co się stało z jego wioską. Wysłał swoich znajomych po miejscach, by się czegoś dowiedzieli. Pomóż nam, będziemy ci bardzo wdzięczni. - powiedział.

//I znowy to samo. Przepraszam jakiś dzisiaj rozkojażony jestem. <facepalm> ;(

--- Koniec cytatu ---

Skąd on to wziął? Wątpię by był aż tak wtajemniczony w grę. A nawet jeśli, przecież mógł się pomylić i zamiast u Aragorna, gdzie ma ująć przestępce w karczmie, napisać u mnie na zadaniu, to skąd ja się pytam post utrzymany w klimacie mojego zadania? Bo nie uwierzę, że Haksen trenuje sobie jakby wyglądały posty na innych zadaniach. Wniosek nasuwa się jeden. Anims czy jak kto woli  Altaïr Ibn-La'Ahad nie wylogował się ze swojego drugiego konta niejakiego Haksena i napisał post w moim zadaniu, utrzymany w klimacie i fabule zadania jakie wykonywał Anims. Multikonto.
Co więcej, kiedy Anims jest zalogowany nagle Haksen się wylogowuje, natomiast kiedy Haksen się loguje, to chwilowo Anims musi się wylogować. Przypadek?

Lord Hejgen:
A słyszało się o wspólnym ID. Jak np. ja sie loguje to on się wylogowywuje bo nie może być dwóch kont z takim samym ID. Rozumiesz?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej