Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Dragosani:
--- Cytat: Gunses w 06 Maj 2012, 19:16:20 ---Właśnie widzę, że się ochłodziło cholernie :P
--- Koniec cytatu ---
Odrobina chłodu nikomu nie zaszkodziła!
Nessa:
--- Cytat: Gunses w 06 Maj 2012, 19:16:20 ---Właśnie widzę, że się ochłodziło cholernie :P A widziałem, że z takiego doboru dupa wyjdzie :P
--- Koniec cytatu ---
Widzisz, Danka? My to jednak do siebie nie pasujemy ;[ Nie jestem kanalarzem.
A tak w ogóle to dlaczemu?^^
Gunses:
--- Cytat: Adaś w 06 Maj 2012, 19:17:03 ---Mogłeś w sumie sam wybierać składy. :P
--- Koniec cytatu ---
I potem by za mną latali z czosnkiem i widłami, że źle ich dobrałem? Dziękuję bardzo! :P Nie od dzisiaj mam kontakt z graczami, więc wiem jacy potrafią być zbulwersowani wyborami narzuconymi z góry. Wolałem, żeby sami się podobierali i podźgali nożami jeśli przyjdzie do większych konfliktów :P
--- Cytat: Nuda w 06 Maj 2012, 19:18:55 ---Widzisz, Danka? My to jednak do siebie nie pasujemy ;[ Nie jestem kanalarzem.
A tak w ogóle to dlaczemu?^^
--- Koniec cytatu ---
A bo zadania są bardziej na pratnerkie relacje, a nie na takie podrywy :P
--- Cytat: Dragosani w 06 Maj 2012, 19:18:24 ---Odrobina chłodu nikomu nie zaszkodziła!
--- Koniec cytatu ---
Już już, spokojnie tatusiu :p Cholera! Ty teraz jetseś młodszy ode mnie ;[ co to za maniery? <poirytowany>
Adaś:
--- Cytat: Gunses w 06 Maj 2012, 19:20:51 ---I potem by za mną latali z czosnkiem i widłami, że źle ich dobrałem? Dziękuję bardzo! :P Nie od dzisiaj mam kontakt z graczami, więc wiem jacy potrafią być zbulwersowani wyborami narzuconymi z góry. Wolałem, żeby sami się podobierali i podźgali nożami jeśli przyjdzie do większych konfliktów :P
--- Koniec cytatu ---
Widzisz bo ludzie lubią jak się im narzuca własne zdanie. Tylko że nie są oni w pełni świadomi tego że to dla nich dobre, ba najlepsze. I dlatego się buntują.
Gunses:
Ale teraz śmiesznie wyszło, ale też trochę dziwnie. Bo są gracze, który potrafią wyciągnąć więcej z zadania niż inni. I właśnie Ci gracze dostali dość niefajne zadania, a te z ciekawą fabułą przypadły świeżakom :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej