Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (265/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 06 Lipiec 2012, 13:49:32 ---A wracając do zbieractwa. Co Wy na to, aby to wyglądało mniej więcej tak:
Gracz: Udaję się do lasu nieopodal Efehidonu na poszukiwanie mleczy. Potrzebuję ich 20.
MG: Docierasz do lasu.
Gracz: Po 30 minutach udaje mi się znaleźć miejsce, w którym rośnie 15 mleczy.
MG: 5 z nich nie nadaje się do niczego.
...

--- Koniec cytatu ---
A gdy będziesz tak pisał post za postem? Mistrz Gry ma za każdym razem interweniować i obcinać Ci ilość znalezionych mleczy?

stefan666:
Właśnie Isentor ma racje jego rozwiązanie jest idealne, zresztą zawsze jego rozwiązania są idealne. Głupi pomysł Koza zostaje tak jak jest. Pomysł Isentora z limitem na godzinę jest świetny według mnie, więcej takich  :)

Izabell Ravlet:
Wracając do wielkich umysłów myślących podobnie. Ten pomysł pojawił się po raz pierwszy podczas konferencji, jeśli dobrze pamiętam :)

Isentor:

--- Cytat: Pienik w 06 Lipiec 2012, 14:16:27 ---Właśnie Isentor ma racje jego rozwiązanie jest idealne, zresztą zawsze jego rozwiązania są idealne. Głupi pomysł Koza zostaje tak jak jest. Pomysł Isentora z limitem na godzinę jest świetny według mnie, więcej takich  :)

--- Koniec cytatu ---
Po 7 latach Marantu mam większe doświadczenie i wiedzę na temat tego co się sprawdziło, a w czym daliśmy ciała. Dlatego posiadam większe kompetencje do tego by stwierdzić, które rozwiązanie jest lepsze, choćby dlatego, że wiem, które z rozwiązań nie sprawdziły się do tej pory. Powielanie tych samych wzorców nie ma sensu.

stefan666:

--- Cytat: Isentor w 06 Lipiec 2012, 14:20:52 ---Po 7 latach Marantu mam większe doświadczenie i wiedzę na temat tego co się sprawdziło, a w czym daliśmy ciała. Dlatego posiadam większe kompetencje do tego by stwierdzić, które rozwiązanie jest lepsze, choćby dlatego, że wiem, które z rozwiązań nie sprawdziły się do tej pory. Powielanie tych samych wzorców nie ma sensu.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie uważam tak samo jak ty! Twoje doświadczenie jest przeogromne i właśnie dlatego tak dobrze i szybko wszystko funkcjonuje. Na prawdę mi się podoba. Kawał dobrej roboty z Twojej strony. Czekam z niecierpliwością na kolejne zmiany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej