Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Anv:
--- Cytat: Isentor w 06 Lipiec 2012, 09:31:47 ---Wielkie umysły myślą podobnie.
--- Koniec cytatu ---
To fajnie. Ale co sądzisz o całym pomyśle?
Koza123:
Gucio w praktyce nie prowadzi tej organizacji i celowo tak napisałem. Przecież on ma tam 1 człowieka. I to nie za bardzo aktywnego. A jak nie Gucio, to np. Dev. A jeżeli z połową zasad gry się dało, to czemu z tym ma się nie dać?
Devristus Morii:
--- Cytat: Koza123 w 06 Lipiec 2012, 10:12:01 ---Gucio w praktyce nie prowadzi tej organizacji i celowo tak napisałem. Przecież on ma tam 1 człowieka. I to nie za bardzo aktywnego. A jak nie Gucio, to np. Dev. A jeżeli z połową zasad gry się dało, to czemu z tym ma się nie dać?
--- Koniec cytatu ---
Jaki Dev jaki Dev? Dev to tylko dla znajomych. Devristus mój drogi nieznajomy. Ilość członków w organizacji nie przesądza o tym czy sie ją prowadzi czy też nie.
Koza123:
--- Cytat: Devristus w 06 Lipiec 2012, 10:14:39 ---Jaki Dev jaki Dev? Dev to tylko dla znajomych. Devristus mój drogi nieznajomy. Ilość członków w organizacji nie przesądza o tym czy sie ją prowadzi czy też nie.
--- Koniec cytatu ---
Ależ przepraszam Jaśnie Pana Devristusa, przywódcę Gildii Magów Valfden, za obrazę majestatu spowodowaną mym okropnym i karygodnym zachowaniem...
Jakiś MG, który miałby czas przecież się raczej znajdzie. Chodzi mi o sam pomysł, aby był od tego 1 MG.
Devristus Morii:
Każdy pomysł jest warty rozpatrzenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej