Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (260/1739) > >>

Devristus Morii:

--- Cytat: Garir w 04 Lipiec 2012, 19:34:18 --- <tuli>

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co jest otrzymałem dzsiaj duplikat karty, więc jest dobrze, a przez telefon niezbyt się dobrze pisze posty, bo zamula strasznie :<

stefan666:

--- Cytat: Isentor w 04 Lipiec 2012, 19:00:42 ---Dlatego mamy wyprawy. To jest czysto ekonomiczny aspekt, który jakoś zliczać trzeba.

Z jednego 4 a z drugiego nie mam jeszcze wyników.

Tak tylko to była wyprawa "przy okazji pójdźmy sobie po zioła". Co innego jak zrobi to jedna osoba, a co innego jak takie zbieractwo musi napędzić gospodarkę i prężnie funkcjonować. Nie da się tego skrupulatnie monitorować, a żeby uniknąć oszustw najlepiej z góry określić ile można czego zebrać w jakim czasie. Będzie można uzupełnić pod umiejętności ze szczęściem, że skraca czas o ileś %. Wszak to znajdowanie jest.

--- Koniec cytatu ---

A w chuj rób jak chcesz, Twoja gra napierdalaj co tam uważasz, od tej pory mi się wszystko podoba.

Anv:
Wpadłem na taki pewien pomysł. Czarów stricte związanych z duchem w Urangolu nie jest zbyt dużo. Przemiany pewnie zmienią swoja przynależność. Dodatkowo raczej ciężko wymyślić analogiczną ilość zaklęć by dorownać innym szkołom. Można z Urangolu zrobić magię ducha, umysłu i ewentualnie dodatkowo iluzji. Może z ta iluzją popłynąłem, bo mieliście inne plany, ale duch i umysł do siebie dobrze by pasowały. Skoro mam wpływ na astralną sferę danej osoby, np. osłabiając duszę, dodatkowe zaklęcia mogą polegać na zamieszaniu w umyśle. Typu jakaś tymczasowa kontrola nad daną istotą, jakieś zamroczenie, uśpienie, zmiana postrzegania rzeczywistości. Na przykład taki strażnik będąc pod twoim wplywem, zgadza się przepuścić ciebie, pomimo iż "na trzeźwo" dawno by cię zaszlachtował. Coś jak czar "Imperio" z sagi o Potterze.

Anette Du'Monteau:
Magia umysłu była ciekawie zrobiona w GW. Tam użytkowników tej magii nazywano mesmerami

Anv:
No właśnie dokładnie o to mi chodzi. Tytuł mesmera mi jak najbardziej pasuje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej