Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (239/1739) > >>

Elrond Ñoldor:
Ja pomysł udoskonaliłem. Chociaż od dawien dawna chciałem Druida. Koniec tego gdybania. Każdy dodaje coś od siebie i nic z tego nie wychodzi. Isu pisał że sam tworzy magię, to niech tworzy. Komentujmy, ale tylko efekty.

stefan666:
Isentor a może zrobimy jeszcze, że ułożenie się w jednej linii Saturna z Jowiszem wpływa pobudzająco na wampiry, tak na dobrą sprawę to też wystarczy wejść na 1 lepszy serwis astrologiczny, żeby sobie to sprawdzić. Nie rozumiesz idei ;/ Jasne, że to banał, ale po chuj gracz ma zawracać sobie tym głowę..

Isentor:

--- Cytat: Pienik w 24 Czerwiec 2012, 08:09:58 ---Isentor a może zrobimy jeszcze, że ułożenie się w jednej linii Saturna z Jowiszem wpływa pobudzająco na wampiry, tak na dobrą sprawę to też wystarczy wejść na 1 lepszy serwis astrologiczny, żeby sobie to sprawdzić. Nie rozumiesz idei ;/ Jasne, że to banał, ale po chuj gracz ma zawracać sobie tym głowę..

--- Koniec cytatu ---
Wampiry mają swoje dziwne rytuały, wilkołaki również. Tam chodzi głównie o budowanie klimatu, to organizacje dla ludzi, którzy się tym interesują. Jeśli idziesz tylko po to by mieć większego powera i olewasz klimat to już nic na to nie poradzę. Wilkołaki to plan na następną aktualizację. Obecnie pracuje nad magią więc nie będę już się zagłębiał w ten temat.

Mogul:
Czyli teraz legenda pierwszego postu nie obowiązuje?

Elrond Ñoldor:
a mam pytanie. Na co komu te gadzie rasy razem z niziołkiem, skoro tego nikt nie używa?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej