Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
stefan666:
--- Cytuj ---Pełnia wypada mniej więcej co miesiąc. Następna jest 3 lipca. Możesz to sobie sprawdzić w każdej prognozie pogody.
--- Koniec cytatu ---
<facepalm> Mam się bawić w astrologa wchodzić na pogodę i sprawdzać kiedy mi pełnia wypadnie? To może zrobić już listę na cały rok i wrzucić wiki.
Isentor:
--- Cytat: Pienik w 23 Czerwiec 2012, 21:24:32 --- <facepalm> Mam się bawić w astrologa wchodzić na pogodę i sprawdzać kiedy mi pełnia wypadnie? To może zrobić już listę na cały rok i wrzucić wiki.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli wejście na pierwszy lepszy serwis z pogodą z Google uważasz za zabawę w astrologa to podziwiam intelekt.
Anv:
Znaczy Isu to będzie trochę bezużyteczne, przy premianach wtylko podczas naszej ziemskiej pełni. Niech się trafi tak, że przez cztery miesiące na żadnej wyprawie nei trafię na ten okres. A nuż może się tak zdarzyć. I w dupę wtedy z takim wilkołakiem.
Pełnia mogłaby być gdyby MG umieścił to w opisie miejsca np.
Edzai pomysł z Druidami zajebisty. Skoro jest tam duch to szedłbym n druida na ślepo. Poza tym ładnie się taki miesza z wilkołakiem. Idealne dla mnie.
Gunses:
Edzia pomysł z druidami? To był mój pomysł! Pf!
Anv:
Wybacz kochany. Czytam tylko ostatnie dwie strony. Jeśli było to mowione keidyś w cześniej przy mnie, to przepraszam jeszcze bardziej. :* Miałem na myśli to że odwoluję się do tego co napisał i popieram to.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej