Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Grison w 15 Czerwiec 2012, 23:51:40 ---Czyli to nie tak, że nie można było wskrzesić gracza, którego ot tak sobie uśmierciłeś, bo w ewakuacji z Marantu zamiast wpisać sam majątek, wkleił go razem ze skillami. Miesiącami nie można było albo czegoś kupić, bo zamarzył Ci się system transakcji, którego i tak nie wprowadzono. Albo nie można było zabić wilka na wyprawie, bo nie było umiejętności. Jak były, to nie było bestiariusza i kończyło się tak samo. Gdy w końcu wszystko było cacy, to zachciało Ci się wpisywać pod postem skille jakich się używa, walkę na planszy i inne takie. W końcu nie byłbym sobą gdybym nie wspomniał o miesiącach rządów Caniska, który blokował i sabotował wszystko, łącznie z chęcią do grania. A gracze podczas tych wszystkich akrobacji się wykruszali... A szło to naprawdę w miesiące, które zamieniały się w lata. I już nie raz mówiłem... Było minęło, spoko. Nawet mnie to mało obchodzi już wszystko. Ale ty nadal nie jesteś w stanie przyznać, że było tak a nie inaczej, bo wg. Ciebie było cacy. o.O
--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie powiedziałem, że było cacy, wręcz odwrotnie. Nie przedstawiaj rzeczywistości w swoim zakrzywionym punkcie widzenia. Wprowadziłem kilka nietrafionych rzeczy. To było lata temu. Nie mniej jednak nie wyglądało to tak absurdalnie jak pokazuje Twój opis. Więc daruj sobie. Bo nie wiem do czego ta dyskusja ma prowadzić? Wylewasz żale za stare i również nie moje decyzje. Najwyraźniej Cie to nadal obchodzi, skoro wywlekasz tego typu argumentacja za każdym razem, gdy argumentów zaczyna Ci brakować i musisz jednak postawić na swoim w dyskusji.
Grison:
--- Cytat: Isentor w 16 Czerwiec 2012, 09:14:53 ---Nigdy nie powiedziałem, że było cacy, wręcz odwrotnie. Nie przedstawiaj rzeczywistości w swoim zakrzywionym punkcie widzenia. Wprowadziłem kilka nietrafionych rzeczy. To było lata temu. Nie mniej jednak nie wyglądało to tak absurdalnie jak pokazuje Twój opis. Więc daruj sobie. Bo nie wiem do czego ta dyskusja ma prowadzić? Wylewasz żale za stare i również nie moje decyzje. Najwyraźniej Cie to nadal obchodzi, skoro wywlekasz tego typu argumentacja za każdym razem, gdy argumentów zaczyna Ci brakować i musisz jednak postawić na swoim w dyskusji.
--- Koniec cytatu ---
Tak Isq, jak zwykle masz racje. :] Nie będę więc tego już ciągnął, bo do niczego to nie doprowadzi. A mój zakrzywiony punkt widzenia... Szkoda, że jest punktem połowy graczy którzy odeszli, szkoda. :/
Isentor:
Tylko Ty masz w tym temacie pretensje o błędy przeszłości. Nie zauważyłem, by upierała się o to "połowa graczy".
Grison:
Bo tylko ja jestem na tyle głupi i znudzony, żeby się o to pluć.
Isentor:
--- Cytat: Grison w 19 Czerwiec 2012, 20:32:06 ---Bo tylko ja jestem na tyle głupi i znudzony, żeby się o to pluć.
--- Koniec cytatu ---
I tu się z Tobą zgodzę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej