Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Dyskusja o grze

<< < (226/1739) > >>

Isentor:

--- Cytat: Gunses w 12 Czerwiec 2012, 12:41:52 ---Ja mam sprawę. Mój nauczyciel w wersji v.2 miał wszystko (miecz, topór, włócznie, sztylet, wardynę, szpony itp itd). Poszło na wykupienie tego (zapłaciliśmy max stawki aby było za free) sporo kasy graczy. Potem wersja v.3 skumulowała wszystko w (już płatnej!) wersji BROÑ SIECZNA [100%], a teraz jest ponowne rozbicie. Byłoby nieuczciwym, gdyby teraz nam ujęto tego czego można było nauczać dawniej. Rozumiem, że nauczyciel, który uczył walki bronią SIECZNÂĄ, teraz uczy walki wszystkimi rodzajami broni, które pod sieczne podchodziły?

--- Koniec cytatu ---
Zauważ, że według założeń balansu V3 wampiry zajmują się czym innymi. W związku z tym na nowo ustalamy wśród MG o tym co kto dostanie Staramy się zachować balans i zrobić to tak, by było uczciwie.

Gunses:

--- Cytat: Isentor w 12 Czerwiec 2012, 22:01:09 ---Zauważ, że według założeń balansu V3 wampiry zajmują się czym innymi. W związku z tym na nowo ustalamy wśród MG o tym co kto dostanie Staramy się zachować balans i zrobić to tak, by było uczciwie.

--- Koniec cytatu ---
Miejmy nadzieję, że uda wam się ten balans zachować.

Anv:
Zastanawiam się, jak u nas charakteryzowany jest bułat? Rodzaj szabli o konkretnej krzywiźnie, długości głowni, szerokości, czy jak?

Isentor:

--- Cytat: Anvarunis w 13 Czerwiec 2012, 18:39:20 ---Zastanawiam się, jak u nas charakteryzowany jest bułat? Rodzaj szabli o konkretnej krzywiźnie, długości głowni, szerokości, czy jak?

--- Koniec cytatu ---

Anv:
Widziaelm ten obrazek, ale różnił się on delikatnie od tego co znalazlem w internecie pod tym terminem. Tu przypomina taką piracką szablę trochę. Ale dobra, będę wiedział.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej