Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 09 Czerwiec 2012, 16:24:15 ---Is, jak to teraz z kołczanem będzie? Mamy dwa miejsca na plecach, jak mam miecz dwuręczny i łuk ( a teraz dochodzi kołczan) to zmieszczę to na plecach?
--- Koniec cytatu ---
Albo jesteś łucznikiem, albo bawisz się w noszenie broni oburęcznych. Chyba, żeby dorzucić noszenie kołczanu przy pasie pod 1. Ale to trochę naciągane by było. Przynajmniej rozróżnienie klasowe będzie jakoś zauważalne w ekwipunku, a nie, że gracze chodzą z wszystkim co fabryka dała, bo mogą.
Gunses:
ale ja mam tylko dwie bronie :( i teraz będę miał tylko jedną :(
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 09 Czerwiec 2012, 17:25:56 ---ale ja mam tylko dwie bronie :( i teraz będę miał tylko jedną :(
--- Koniec cytatu ---
Pomyślimy, wpisałem to roboczo jak mi się przypomniało o kołczanach
Zaklęcia zostały już spisane do żywiołu wody.
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Spis_zakl%C4%99%C4%87_magicznych
Gunses:
Przy bryle lodu Wymagania wrzuciło Ci o Funkcji.
Pytanie. Brała lodu może uśmiercić wszytko co ma współczynnik zamarznięcia mniejszy od 35. A co jeśli mamy np. kirys i hełm? Zostajemy pozbawieni nóg i rąk? A co w przypadku tych hełmów które są otwarte od strony twarzy?
Isentor:
--- Cytat: Gunses w 09 Czerwiec 2012, 19:33:08 ---Przy bryle lodu Wymagania wrzuciło Ci o Funkcji.
--- Koniec cytatu ---
Poprawiłem.
--- Cytat: Gunses w 09 Czerwiec 2012, 19:33:08 ---Pytanie. Brała lodu może uśmiercić wszytko co ma współczynnik zamarznięcia mniejszy od 35. A co jeśli mamy np. kirys i hełm? Zostajemy pozbawieni nóg i rąk?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Zostajesz wtedy kadłubkiem. Jak ktoś na polu bitwy będzie potrafił pierwszą pomoc to dobrze dla Ciebie. ;)
--- Cytat: Gunses w 09 Czerwiec 2012, 19:33:08 ---A co w przypadku tych hełmów które są otwarte od strony twarzy?
--- Koniec cytatu ---
Bez przesady. Liczy się ich wytrzymałość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej