Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Dyskusja o grze
Isentor:
--- Cytat: Mogul w 08 Czerwiec 2012, 14:21:30 ---Ok, no promocja gud, co jednak wprowadzi troszkę zamieszania na początku, ale dalej sądzę, że to lepsza decyzja.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma róży bez kolców.
--- Cytat: Mogul w 08 Czerwiec 2012, 14:21:30 ---Nie było mnie kiedyś, nie wiem jak było. Możliwe, że źle przeczytałem, ale nie chodzi mi tutaj o reputację, którą widzimy w profilu. Więc nie będę się zbytnio wypowiadał na ten temat. Może Gunses miał coś głębszego na myśli.
--- Koniec cytatu ---
Być może chodziło mu o co innego. Guciu rozwiń koncepcje.
Isentor:
Mikstury oraz ich właściwości
Wykonałem do punktu 5. Jakieś uwagi?
Rośliny oraz ich właściwości - Ukończone.
Isentor:
Wszem i wobec obwieszczam, że wstępna wersja umiejętności nabywanych została ukończona. Przeczytajcie wpis i sprawdźcie czy nie ma żadnych błędów oraz niejasności. Jeśli umieściłem, gdzieś znak zapytania to znaczy, że opis umiejętności jest zależny od czegoś, nad czym teraz pracuję.
Gunses:
A jak funkcja ma brak?
No ja mówie od razu o tym nieszczęsnym ÂŻelaznym żołądku. Dodać karę Zatrucia pokarmowego, która może dopaść na postojach i osłabić (odjąć finiszerów, czy zabrać pierwszeństwo w walce), a właśnie ÂŻalazny żołądek by przed tym chronił.
Gunses:
--- Cytuj ---Perswazja
Funkcja - Jesteś w stanie przekonać do swojej racji przeciwnika lub NPC podatnego na perswazje. Towary u NPC są dla Ciebie o 10% tańsze. Zaś towary sprzedawane przez Ciebie NPC o 10% droższe.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Straszliwe spojrzenie
Funkcja - Jesteś w stanie zastraszyć przeciwnika lub NPC podatnego na zastraszenie.
--- Koniec cytatu ---
Będzie gdzieś ich spis? tych podatnych na jedno i drugie?
http://nockruka.gram.pl/marant/index.php/Osi%C4%85gni%C4%99cia da radę to zamienić na Funkcje? ÂŻeby to w końcu dawało coś widocznego na pierwszy rzut oka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej