Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic
Wszystkie kody do G3 podpisane po polsku tutaj !
Dudu4:
zeby nie zakladac nowego tematu czy ktos ma liste potworow ktore mozna "spawnowac" chodzi mi o np takie cos: chce spawnowac ogra to pisze spawn Ogre chodzi o to ze chce miec niemiecka liste jak sie pisze niektore potworki
ÂŚlimaczek:
@lukkasszz
Tam jest tylko możliwe zwiększenie reputacji, ale nie ma tam takiej opcji aby orkowie z powrotem byli do ciebie przyjaźnie nastawieni.
@topic
Powinni to inaczej zrobić gdyż wiele osób nie zdawało sobie sprawy z ostrzeżeń orków i po przejęciu więcej niż 5 miast nie mogło już w ogóle rozmawiać z orkami. Jedyna możliwość to załadować save przed rozmową z 5 liderem orków i grać dalej, tyle że wtedy nie zdobędziemy informacji i nie zrobimy paru questów przy których trzeba porozmawiać z liderem orków w danym mieście. Czy ktoś zna kod aby orkowie z powrotem byli do ciebie przyjaźnie nastawieni? Albo jakieś kody przy których można zmieniać NPC, w Gothicu 2 były takie kody, może dałoby się coś poradzić kodem?
bezimienny12:
Mam taki sam problem , a jestem już na pustyni. Odbiłem Ardeę, Cape Dun, Monterę, Geldern, i w Trelis już Vak powiedział , że "Wszystkie nie zaufane Morry muszą zginąć" czy coś w tym stylu. Problem jest taki , że jestem w Mora Sul i jak mam wziąć od Kirka klucz do świątyni on mnie atakuje. Jak go zabije to całe miasto się na mnie rzuca. Przejście gry od nowa to chyba jedyny sposób , chyba że jest na to kod
Isentor:
--- Cytat: bezimienny12 ---Mam taki sam problem , a jestem już na pustyni. Odbiłem Ardeę, Cape Dun, Monterę, Geldern, i w Trelis już Vak powiedział , że "Wszystkie nie zaufane Morry muszą zginąć" czy coś w tym stylu. Problem jest taki , że jestem w Mora Sul i jak mam wziąć od Kirka klucz do świątyni on mnie atakuje.
--- Koniec cytatu ---
Również miałem podobny problem z reputacją, trochę przesadziłem z odbijaniem miast. Szczerze powiedziawszy mnie nie chciało zbierać się już ostatniego klucza do świątyni od ów osobnika i przy tym żegnając się ze wstępem do Mora Sul bo przecież każdy zaczynał mnie atakować. Tak więc wszedłem na dach świątyni i okazało się, że istnieje tam porządny otwór z moja ilością życia 350 po zeskoczeniu na dół pozostało mi 20 punktów hp. Na sam dach jest bardzo łatwo wejść piasek zsypuje się na niego tak, że jedynym problemem jest skok którego nie każdy może przetrzymać. Jeśli chodzi o wyjście to tylko teleport.
bezimienny12:
Mi nie o to chodzi IsentoR. Ja do Mora Sul wejść mogę , ale jak mnie Kirk zobaczy to mnie wszyscy atakują.
Czy mogę ukończyć grę z takim stanem?
ÂŹle mnie zrozumiałeś mnie też atakowała całe miasto jeśli do niego podszedłem więc wskoczyłem do świątyni przez dach.
- IsentoR
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej