Strefa dyskusji > Gry z serii Gothic

Wszystkie kody do G3 podpisane po polsku tutaj !

<< < (22/25) > >>

Merdarion:
Jak brzmi kod na żuwaczki pełzacza, bo niestety nie znalazłem w poprzednich postach.

krakers:
Mi nie działa kod na zespawnowanie Markusa. Naciskam tylde i wpisuje "spawn Markus" i wyskakuje tylko error.

budyn24:
Mam pytanie jaki jest kod na Bryle rudy?? bo nie mogę znaleźć  (brakuje mi 10 )
i jak go wpisać
bo ciągle pisze mi error

Saber:
Przepraszam, ale nie chce mi się czytać aż 9 stron... Więc wolę się zapytać bez czytania ich bo na 86% nie było tego pytania, ktoś ma kod na przedmiot "Ciężki kufer"? Bo muszę do zadania zanieś 6 takich kufrów, z tunelu w którym są przeklęci niewolnicy, w mieście "Ben Sarai" (nie pamiętam dobrze nazwy) a tam są tylko 3 :/ już wcześniej robiłem tą misję, ale nie wiem czy po prostu gra "zapomniała" o tych 3 pozostałych kufrach i przez to nie mogę ukończyć misji czy one są gdzie indziej... (w co wątpię...) A nie mogę znaleźć nazwy tego przedmiotu, tak to bym sobie sam przywołał... (ps ja nie gram na kodach... Tylko czasem naprawiam nimi niektóre błędy ;] Gra za dobra żeby ją psuć sobie kodami ale nie chce zaczynać od nowa... :/ (51 lvl zbroja paladyna... 2 miecze)

Robben:
Poza Ben Salą są dwa tunele (z którymi związany jest też inny quest) i to w nich znajdziesz pozostałe kufry, więc żaden kod nie jest potrzebny, zresztą chyba takowy nawet nie istnieje. Tu jest opisane to zadanie: http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=127.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej