Tereny Valfden > Dział Wypraw

"Na umrzyka skrzyni"

<< < (57/58) > >>

Lord Hejgen:
//Pytanie do wrzystkich. Co ja mam robić, mineło tyle czasu i ja już mogę chodzić w wyprawie, ale nie będę ciągle pisał że chodze na spacery bo to troche wnerwiające. Prosze o pomoc

Jak co dnia, Anims się obudził i zeszedł na dół. Wziął swoje jedzenie i poszedł jeść. Po 30 min, wyszedł na dwór i poszedł na spacer. Mineło kilka godz. a Anims wrócił do karczmy.

Mogul:
ÂŁo ja pierdziu. Co to do kurwy nędzy było? Pytał siebie Mogul, przy którym przed sekundą stał hrabia Gunses. Nie można być tak szybkim. Czyżby wąpierze takie demony szybkości były? Oczywiście ork nie wiedział o tym, że w pewien sposób Gunses to demon, przez posiadanie ręki. Reakcja Mogula była zdecydowanie wolniejsza, patrząc jeszcze dodatkowo na fakt, że czerwonoskóry też troszkę wypił. Wyciągnął on swój topór, przyjmując postawę bojową. Tak na wszelki wypadek, jeśli komuś z karczmy zechce się walki. Trzeba być zawsze ubezpieczonym.

Julian:
Zszedłem z konia. Kątem oka widziałem jak Baron wraz z Hrabią wchodzili do karczmy. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli walczyć z zgrają, która siedzi w karczmie. Sam budynek nie wyglądał mi na przybytek godny szlachty. Zauważyłem, że Mogul wyciąga swój topór i przyjmuje postawę bojową. Postąpiłem podobnie.
Zagadnąłem do niego:
- Jak sądzisz ilu będzie naszych potencjalnych przeciwników i jak będą uzbrojeni?

Mogul:
Krótki komentarz Chuj z tym dobitnie wskazywał, że nawet jeśli za przeciwników miałby trzy smoki lub hordę wygłodniałych i łaknących mózgów zombie, to i tak go to nie obchodzi, byle by powalczyć sobie troszkę.

Axel Ontero:
Siedziałem na koniu patrząc na zaistniałą sytuację. Julian i Mogul mieli wyciągnięty oręż i wpatrywali się w karczmę.
Czym mam postąpić tak samo? Po krótkim namyśle zsiadłem z konia i znalazłem się tuż obok mistrza bractwa i orka z mieczem w ręku.
-Może będę miał okazję powalczyć i pokazać na co mnie stać.- rzuciłem w stronę towarzyszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej