Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Skyrim

<< < (6/7) > >>

Sildarshi:
Po której stronie konfliktu stajecie? Gromowładni czy Cesarstwo? Za pierwszym razem wybrałem Gromowładnych ale Ulfric okazał się dupkiem i agentem Thalmoru za którym nie przepadam. Teraz zawsze dołączam do Legionu.

Iddeous:
Wykonałem wątek Cesarstwa, był niezbyt urozmaicony. Bardzo żołnierski. Od zajęcia fortu, do kolejnego zajęcia, aż w końcu do ZAJÊCIA wichrowego tronu. Typowo żołnierskie.

Eric:
Trochę nieuczciwy trik na szybkie wbicie poziomów już na samym początku - w Rzecznej Puszczy jest pewien leśny elf, który uczy łucznictwa. Przydatny może się okazać szczególnie dla adeptów sztuki szycia z łuku właśnie. Po wykonaniu dla niego krótkiej misji polegającej na dostarczeniu fałszywego listu do wybranki jego serca, można go zatrudnić jako kompana. Wtedy po odbytej nauce można zwyczajnie zaglądać do jego ekwipunku i odbierać dane mu złoto. W kilka chwil można dobić łucznictwo do 50 poziomu.

Później działa to także po objęciu np. Towarzyszy, bo każdego z nauczycieli można sobie wziąć do kompanii i robić dokładnie to samo. Oczywiście trzeba już być wtedy heroldem.

Isentor:
Nie naprawili tego w ostatnich poprawkach?

Eric:
Kupiłem niedawno legendarną edycję na Steamie i cały czas da się to robić. No a poza tym zawsze można uciec się do kradzieży, a przy podwędzaniu dużej ilości kasy ten atrybut też wysoko idzie w górę. Szybkie levelowanie gwarantowane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej