Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
OBLIVION-Polska wersja.
(1/1)
Koza123:
Witam. Mam problem z grą The Elder Scrolls IV: Oblivion. Mianowicie, po zainstalowaniu gry zainstalowałem patch lokalizacyjny v 1.2 znajdujący się na innej płycie dołączonej do gry. Niestety, spolszczone zostało tylko intro, oraz część menu. Czy ktoś wie, co mam zrobić, aby uzyskać pełne spolszczenie?
Mogul:
Jak wygląda pudełko Twojej gry? Wiem, że głupie, ale to ważne.
Koza123:
Pomarańczowe na brzegach, pisze "Kolekcja klasyki". Na środku napis The Elder Scrolls IV Oblivion, a pod spodem znaczek. Tło wygląda jak coś na kształt kartki papirusowej.
Mogul:
a, z kk masz. Ja miałem tego tesa w wersji game of the year edition. Miejmy nadzieję, że tak samo wszystko się robi. Ja miałem 3 płyty. Ostatnią był właśnie patch polonizujący. Zainstalowałem go i bez problemu szło. Jak wkładasz płytę z samą grą do napędu to powinno włączyć się takie menu:
Wciśnij właśnie na to, co jest zaznaczone i sprawdź tam w tamtym czy nie ma gdzieś czegoś z polską wersją. Ostatecznie sprawdź jeszcze w rubryce Options i czegoś z language. Gdy to nie zadziała będziemy dalej coś kombinować. Możliwe, że chaotycznie napisane, ale działam na ślepo, bo już grę usunąłem.
Koza123:
Pomogło, dzięki.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej