Tereny Valfden > Dział Wypraw
Początek przygody- Iddeous
Iddeous:
Iddeous pewnym krokiem wszedł na teren poligonu. Zauważył kręcącego się tam Respeva. Podszedł więc i dziarskim tonem powiedział:
-Witaj, sir. Przyszedłem tutaj aby odbyć moje pierwsze zadanie szkoleniowe. Co mam robić?
Młodzieniec jednak niepotrzebnie rzucił to pytanie. Kilkadziesiąt metrów od niego dobiegał niepokojący skowyt wilków...
Portret:
Statystyki Ekwipunku
Broń
Nazwa broni: Miecz obywatela
Rodzaj: miecz
Typ: jednoręczny
Ostrość: 13
Wytrzymałość: 6
Opis: Wykuty z 55 sztabek mosiądzu o zasięgu 0,9 metra.
Wymagania: Walka bronią sieczną [50%]
Odzienie
Nazwa odzienia: Kubrak wędrowca
Rodzaj: brak
Typ: strój
Wytrzymałość: 1
Opis: Uszyty z 100 kawałków lnianego płótna.
Wymagania: brak
Statystyki Postaci
Specjalizacje
Walka bronią sieczną: podstawowe techniki walki [50%]
Umiejętności nabywane
brak
Umiejętności rasowe
*Potencjał magiczny
*Potencjał chemiczny
*Ciało z gliny
*Ulubieniec bogów
*Bystry umysł
Magia
Brak
Hagmar:
-Baczność! Rozkaz wypowiedziany był spokojnym acz stanowczym tonem.
-Witam na podstawowym obywatelskim szkoleniu bojowym. Jestem Respev, ale tutaj mówi się do mnie sir. Nauczysz się tutaj jak wykorzystać posiadany potencjał bojowy, każdy go ma nawet mrówka. Z racji iż jest to poligon, obowiązują tu zasady bezpieczeństwa pracy...z higieną to już gorzej. Spocznij!
Tak mówimy
Tak myślimy
Iddeous:
Iddeous zdał sobie sprawę, że należy okazywać trochę więcej szacunku i pokory. Wziął głęboki oddech i rzekł pewnie:
Sir, Jestem Gotowy!
Hagmar:
Idź więc na arenę.
Iddeous:
Mężczyzna skierował się w stronę areny. Nadal dochodził go skowyt wilków, był pewny tego co ma robić. Postanowił jednak zaczekać na komendę Respeva.
Wygram, na pewno wygram. Przecież to niegroźny, "mały" wilczek.- pomyślał sobie Iddeous i wyciągnął swój miecz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej