Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Rozwoj postaci G3- pomoc
Elrond Ñoldor:
--- Cytat: matiuss12 w 23 Styczeń 2012, 14:39:35 ---A orkowie?
--- Koniec cytatu ---
Orkowie mają dużo hp, więc najlepiej walka z czymś co dużo ich zabiera. Ale i tak zwykle sprowadza się to do szybkiego naciskania LPM, jakąkolwiek bronią.
Gordian Morii:
--- Cytat: matiuss12 w 23 Styczeń 2012, 14:39:35 ---A orkowie?
--- Koniec cytatu ---
Napisałem Ci. Jednoręczna z tarczą. Gdy oni wykonują zamach, Ty blokujesz i momentalna kontra.
--- Cytat: Elrond w 23 Styczeń 2012, 14:44:46 ---Orkowie mają dużo hp, więc najlepiej walka z czymś co dużo ich zabiera. Ale i tak zwykle sprowadza się to do szybkiego naciskania LPM, jakąkolwiek bronią.
--- Koniec cytatu ---
Miśq a w której grze nie trzeba naciskać myszką? Nawet w wiedźminie trzeba było ;)
Elrond Ñoldor:
Słonko, ale G3 ma to do siebie, że wszyscy stoją i czekają cierpliwie, aż grad ciosów, jakimi zasypujesz swojego przeciwnika, odbierze mu całe zdrowie. Przeciwnik praktycznie się nie broni. A coś takiego jak "blok" w wykonaniu Bezimiennego nie zostało przeze mnie nigdy wykonane.
Gordian Morii:
--- Cytat: Elrond w 23 Styczeń 2012, 14:58:08 ---Słonko, ale G3 ma to do siebie, że wszyscy stoją i czekają cierpliwie, aż grad ciosów, jakimi zasypujesz swojego przeciwnika, odbierze mu całe zdrowie. Przeciwnik praktycznie się nie broni. A coś takiego jak "blok" w wykonaniu Bezimiennego nie zostało przeze mnie nigdy wykonane.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, ale jak mnie 20 orków zaczęło na raz napierdzielać w Nordmarze to ja miałem jednak problem z tym odbieraniem życia. Początkowo może i tak było, ale w ramach rozszerzeń bez bloku nawet Cape Dun nie wyzwolisz. ;p Więc nie mów;p
Elrond Ñoldor:
O.o Sugeruję się wersją bez Patha 1.7. Dopiero w im wszyscy elegancko atakowali. Wyjątek stanowią zawsze kusznicy i szamani. Tak padały wszystkie obozy, od Varantu po Nordmar. ÂŻadnego bloku. Tylko atak.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej