Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Dwa ostrza-szybszy sposob na nauke(istnieje?)
bartek:
Mam male pytanko czy da sie nauczyc dwoch ostrzy nie majac wystarczjacej reputacji u Assasynów. prosze o odpowiedz , z gory dziekuje
Sir_William:
Tak. W Ben Erai, jest jeden Asasyn, który nauczy nas wali dwoma mieczami. Nie potrzeba 75% reputacji, aby mógł przekazać nam swą wiedzę. Jednak uczy nas pierwszy stopień wtajemniczenia tzw. podstawowy. Aby zostać mistrzem w tej dziedzinie musisz pofatygować się, aż do Ishtar.
bartek:
Wielkie dzięki, tak się składa, że właśnie jestem w Ben Erai i na pewno skorzystam. A jeszcze jak byłbyś taki miły i mógłbyś zdradzić jego imie. Jeśli nie pamiętasz to i tak dziękuje za wcześniejszą wypowiedź.
_Snopek_:
Imienia nie pamiętam ale jest to strażnik pilnujący wejścia do kopalni złota. Podzieli się z tobą wiedzą po udowodnieniu mu, że się przysłużyłeś dla miasta chociaż na 100% nie jestem pewny. Pogadaj z nim póżniej zrób questy i napewno cię nauczy.
Sir_William:
Z tego co pamiętam, zabiłem Zombie przy mieście, powiedziałem mu to, a on nie robił już żadnego problemu co do nauki. Nie pamiętam imienia, ale jest to Asasyn, którego spotkasz wchodząc bramą (tam gdzie spotkałeś orkowy patrol), kieruj się do góry i lekko odbijaj w lewo... Na pewno trafisz!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej