Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Naciągan fabuła Arcanii

<< < (2/3) > >>

Lord Hejgen:
Ja myśle że Arcania nie ma duszy. Questy są porąbane, chodzi się tylko i czegoś się szuka i tyle. Do 3 gothic był gothiciem ale potem wrzystko spieprzyli.

Gall900:
Fabułę Arcanii i w ogóle wszystko na temat tej gry można najbardziej dosadnie opisać w taki sposób: Arcania jest jakby jakiś dzieciak, zagorzały fan Gothica, tak bardzo uwielbiał tą serię, że chciał sam stworzyć kolejną część, tylko zwyczajnie nie umiał wymyślić jakiejś solidnej fabuły, więc powymyślał jakieś sztampowe, bezsensowne bzdety jak "Nowy Bezimienny" i wymieszał z zupełnie niepotrzebnym wracaniem do dawno zostawionych elementów z poprzednich części (ÂŚniący).

Jak dla mnie, Arcania to jest kiepski fanfic i nic ponadto.

Ja się pytam... ilu do cholery może na świecie żyć ludzi, którzy nie mają imienia? Dziwne zjawisko, ale można jakoś uwierzyć w istnienie jednego takiego cudaka. Wprowadzenie drugiego to chyba najbardziej bezsensowna i wymuszona rzecz, jaka tę serię spotkała. I moim zdaniem zupełnie wystarczająca dla porażki tej gry. "A, stary Bezimienny już nie może być bohaterem, to damy wam nowego". Totalna kpina.

GaroK:
Racja,Bezi stary nie jest już bohaterem to co? drugi bezimienny?co to do cholery ma być ja się pytam?jeszcze od tak sobie do komnaty Rhobara III wchodzi jkaś baba i daje mu amulet i wychodzi?na głównego bossa potpatrzyli sobie harpię?Jak za takie g*wno mogli brać kase? to wszystko jest naciągane,badziewne.

KacperGraczPL:

--- Cytat: GaroK w 26 Lipiec 2013, 05:02:14 ---Racja,Bezi stary nie jest już bohaterem to co? drugi bezimienny?co to do cholery ma być ja się pytam?jeszcze od tak sobie do komnaty Rhobara III wchodzi jkaś baba i daje mu amulet i wychodzi?na głównego bossa potpatrzyli sobie harpię?Jak za takie g*wno mogli brać kase? to wszystko jest naciągane,badziewne.

--- Koniec cytatu ---
Gdyby to rozdawali do płatków śniadaniowych to i tak bym tego nie brał. To jest chore że nawet to coś zrobiono  na Konsole !

Gordian Morii:
Tak gram sobie ostatnio w gry różne i padło też na Arcanię. Czytałem ten wątek kiedyś tam i zastanawiam się, czy graliśmy w tę samą grę? Jakbyście nie "przeklikiwali" dialogów to nie byłoby takiego tematu. ;p
Gdzie w grze mieliście powiedziane, że Bezi założył ten amulet? On go zwyczajnie nie odniósł do klasztoru, bo był debilem. ;p
Dostał amulet i zgodził się na jego odniesienie, ale potem zwyczajnie olał sprawę i zaczął się bawić w wojnę. Demon się uwolnił i pyk mamy fabułę Arcanii;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej