Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Mody do gothic 2 NK

<< < (3/3)

Koza123:
Moda pobierałem bodajże stąd: http://www.gothic.phx.pl/nk/download.php?id=003 . Aha, mody do 1 i 2 instaluje się tak samo, ale starter inaczej.

Isentor:
Zauważyłem, że modyfikacja instaluje się dodatkowo w folderze "Straż Miejska v1.0". Także albo dodajesz ścieżkę w pliku ini albo wchodzisz do tego folderu, wycinasz całą jego zawartość i wklejasz do głównego folderu z grą. Tak byś w gothic2zlotaedycja/data/modvdf miał plik Straz_miejska.mod. Zaś w gothic2zlotaedycja/system plik Straż_miejska.ini.

Koza123:
Nadal nic. Może coś jest nie tak z gothic starterem? Albo ten mod jest jakiś dziwny...

Isentor:
Mnie działa. Więc najprawdopodobniej popełniłeś gdzieś błąd. Proponuje Ci powtórzyć wszystkie kroki od początku. Ale nim to zrobisz zmień nazwę pliku Straż_miejska.ini na Straz_miejska.ini i sprawdź czy Gothic Starter wykryje moda.

Elrond Ñoldor:
Sugerując się tytułem tematu postanowiłem napisać tu. I szczerze mówiąc nie wiem jak naprawić błąd Kozy, chodzi mi o coś innego.

Jakie są porządne, bez bugów mody do NK? Chodzi mi tu o model podobny do MT, gdzie jest cały stary świat, ale dochodzą nowe obozy, lokacje, misje itp...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej