Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Fraps
(1/1)
Koza123:
Witam. Może to zły dział, z góry przepraszam, jeżeli tak (jeszcze się tu do końca nie orientuję). Otórz mam problem z frapsem. Chciałem coś nagrywać, wszystko pięknie, słoneczko świeci, wszyscy się cieszą. Przystępujemy do montażu (w Pinacle Studio 12, może to istotne, nie wiem...) i co się okazuje?! Okazuje się, że co 2-3 scena, to tylko czarna ikonka fragmentu, któregoż to fragmentu do filmu nie da się nawet wstawić (tak wiem, nie umiałem się wysłowić :) ). Dodam, że nie zarejestrowałem się na frapsie. Jakby mi ktoś mógł wyjaśnić co to jest za błąd+ jak się zarejestrować na frapsa, i czy ta rejestracja jest płatna. Mój pierwszy temat, więc proszę o łagodniejsze potraktowanie :)
Isentor:
Różnica w wersji zarejestrowanej od niezarejestrowanej polega głównie na tym, że na nagranym filmiku widoczny jest adres Fraps.com.
Odtwarzałeś nagrane materiały przed obróbką? Fraps nagrywa filmiki tak jak chciałeś?
Proponuje Ci zaktualizować sterowniki do karty graficznej. W jakiej grze próbowałeś nagrać filmik?
Koza123:
--- Cytat: Isentor w 11 Grudzień 2011, 09:58:27 ---Różnica w wersji zarejestrowanej od niezarejestrowanej polega głównie na tym, że na nagranym filmiku widoczny jest adres Fraps.com.
Odtwarzałeś nagrane materiały przed obróbką? Fraps nagrywa filmiki tak jak chciałeś?
Proponuje Ci zaktualizować sterowniki do karty graficznej. W jakiej grze próbowałeś nagrać filmik?
--- Koniec cytatu ---
Materiałów nie odtwarzałem,o był bodajże minecraft, którego mój brat nagrywał z mojego prywatnego komputera (wyjątkowo mu pozwoliłem :) ). Jeszcze jedno, czy ta rejestracja jest płatna?
Isentor:
--- Cytat: Koza123 w 11 Grudzień 2011, 12:12:29 ---Materiałów nie odtwarzałem,o był bodajże minecraft, którego mój brat nagrywał z mojego prywatnego komputera (wyjątkowo mu pozwoliłem :) ).
--- Koniec cytatu ---
W Minecrafcie nagrywanie Frapes sprowadza się do zastosowania patentu pełnego ekranu. Inaczej nie wykryje gry.
--- Cytat: Koza123 w 11 Grudzień 2011, 12:12:29 ---Jeszcze jedno, czy ta rejestracja jest płatna?
--- Koniec cytatu ---
Z tego co pamiętam to tak.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej