Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Jiroslav:
Gdzie?
Jiroslav:
Ah, tutaj. Poprawiłem. I oprócz tego nikt nie chce mojego dzika? ;[
Gunses:
Dzik się przyda!
Gordian Morii:
Nie uważacie że te walki na arenie są pojebcone? żeby nie powiedzieć dosadnie. Przecież na wyższych levelach tylko mag z konkretnym pierdolnięciem ma szansę.
Już nawet 5 szkieletów czy wilków będzie problem zajebać. Przecie na logikę patrząc rzucą się na Ciebie z każdej strony i im chuja zrobisz.
Bez jakiejś obszarówki to możesz sobie ewentualnie pomachać ogonkiem.
Trzeba inaczej to ustawić, bo walka z chordą jest nielogiczna. Już można jakieś fale zrobić. i to byłoby fajne.
Najpierw kretoszczur - jeb, potem ścierwojad - jeb. <20 innych> na końcu wiwerna i masz kupkę truchełków na piachu. Oczywiście zrobilibyście czas na przerwę i uprzątnięcie pola bitwy z jednego albo drugiego gada i już. Dany osobnik dostałby kasę za ostatniego potwora, którego ubije. Taka fajna turówka, w której po każdej rundzie możesz powiedzieć "dalej" albo "pas".
A żeby nie było, że od razu każdy by wiwerny zabijał w pierwszym podejściu, to dopiero od iluś tam walk można by przejść na nowy poziom. Przemyślcie to. Opiszę dokładniej jak będę bardziej do życia.
Szarleǰ:
Wg mnie Gordian przedstawił świetny pomysł, bo mi też ta cała arena wydawała się trochę bez sensu. Tak byłoby dużo ciekawiej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej