Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (199/419) > >>

Jiroslav:
Gdzie? 

Jiroslav:
Ah, tutaj. Poprawiłem. I oprócz tego nikt nie chce mojego dzika?  ;[

Gunses:
Dzik się przyda!

Gordian Morii:
Nie uważacie że te walki na arenie są pojebcone? żeby nie powiedzieć dosadnie. Przecież na wyższych levelach tylko mag z konkretnym pierdolnięciem ma szansę.
Już nawet 5 szkieletów czy wilków będzie problem zajebać. Przecie na logikę patrząc rzucą się na Ciebie z każdej strony i im chuja zrobisz.
Bez jakiejś obszarówki to możesz sobie ewentualnie pomachać ogonkiem.
Trzeba inaczej to ustawić, bo walka z chordą jest nielogiczna. Już można jakieś fale zrobić. i to byłoby fajne.
Najpierw kretoszczur - jeb, potem ścierwojad - jeb. <20 innych> na końcu wiwerna i masz kupkę truchełków na piachu. Oczywiście zrobilibyście czas na przerwę i uprzątnięcie pola bitwy z jednego albo drugiego gada i już. Dany osobnik dostałby kasę za ostatniego potwora, którego ubije. Taka fajna turówka, w której po każdej rundzie możesz powiedzieć "dalej" albo "pas".
A żeby nie było, że od razu każdy by wiwerny zabijał w pierwszym podejściu, to dopiero od iluś tam walk można by przejść na nowy poziom. Przemyślcie to. Opiszę dokładniej jak będę bardziej do życia.

Szarleǰ:
Wg mnie Gordian przedstawił świetny pomysł, bo mi też ta cała arena wydawała się trochę bez sensu. Tak byłoby dużo ciekawiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej