Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (194/419) > >>

Isentor:

--- Cytat: Aragorn w 25 Wrzesień 2013, 21:19:10 ---Co tu http://marantwiki.tawerna-gothic.pl/index.php/Rycerz jest źle?

--- Koniec cytatu ---
Statystyki NPC i zapis.

--- Cytat: Gunses w 25 Wrzesień 2013, 21:58:31 ---Isu jak nawstawiał graficzek na forum :P

--- Koniec cytatu ---
<anioł>

Elrond Ñoldor:
Isu dałbyś jakiś gotowy szablon na bestie i człowieka (chodzi mi o te śmieszne krzaczki typu: '''  * <br> ), jak powinno być poprawnie w bestiariuszu. Jak zrobiłem tak, że skopiowałem woja z bestiariusza i przerobiłem go na gladiatora, to okazało się, ze jest źle O.o

Isentor:

--- Cytat: Elrond w 25 Wrzesień 2013, 22:41:52 ---Isu dałbyś jakiś gotowy szablon na bestie i człowieka (chodzi mi o te śmieszne krzaczki typu: '''  * <br> ), jak powinno być poprawnie w bestiariuszu. Jak zrobiłem tak, że skopiowałem woja z bestiariusza i przerobiłem go na gladiatora, to okazało się, ze jest źle O.o

--- Koniec cytatu ---
Wystarczy skopiować z gotowego i pozmieniać tylko tekst, nie zaś kodowanie coś uczynił. :P

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Isentor w 25 Wrzesień 2013, 22:44:26 ---Wystarczy skopiować z gotowego i pozmieniać tylko tekst, nie zaś kodowanie coś uczynił. :P

--- Koniec cytatu ---

Czyli kodowanie rzezimieszka jest poprawne i bez problemu mogę się nim sugerować?

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Isentor:
Jest niepoprawne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej