Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Isentor:
To o czym mówisz nie ma sensu. Chcesz bowiem NPC, który będzie skupował przedmioty po cenie detalicznej. On tych przedmiotów nie przerobi, a jeśli zacznie sprzedawać jego zysk równy będzie 0. Wyjdzie na to, że sprzedawanie przedmiotów po cenie detalicznej jest tak opłacalne, że wystarczy zostać myśliwym i sprzedawać skóry. Pozostałe organizacje tracą na przebitce, myśliwi są za bogaci. Gra traci balans, bo Gordian chciał skup cen detalicznych. Tyle z mojej strony.
Zostanie ustalony przedział wahania się cen przedmiotów na rynku. Kupiec kupi przedmiot od gracza maksymalnie za 80% ceny detalicznej.
Gordian Morii:
Może nie do końca propozycja wprowadzenia czegoś, ale delikatnej zmiany. Przyglądając się tym zmianom, które powoli nastąpiły w wyglądzie Valfden doszedłem do wniosku, że początkowo się myliłem i teraz to wg mnie dużo lepiej wygląda. Jednak jest jeden (jak dla mnie feler) - "Dział wypraw". Zawsze był na dole, i tam się człek przyzwyczaił, a teraz jest tak nie wiadomo gdzie. Dlatego moja propozycja.
Przenieść Dział wypraw na sam dół. Niżej "Panteonu bogów" ze zmienioną nazwą np. Tereny wyspy. Opisem, że teren wyspy jest miejscem wielu przygód mieszkających tutaj, etc.
I wstawić tam jakiś klimatyczny obrazek. Np.
Co wy na to?
Anette Du'Monteau:
Mogło by to jakoś ułatwić, choć zmniejszył bym takowy obrazek :P
Gordian Morii:
--- Cytat: Zeyfar w 18 Grudzień 2011, 19:47:33 ---Mogło by to jakoś ułatwić, choć zmniejszył bym takowy obrazek :P
--- Koniec cytatu ---
Ten obrazek wrzucony jest o tak, dla przykładu. Miałem gdzieś fajny, gdzie smok gonił kupca, ale nie mogę go znaleźć.
Adaś:
Mnie się pomyślunek Gordzia podoba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej