Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport
Propozycje zmian
Gordian Morii:
--- Cytat: Gunses w 04 Wrzesień 2013, 18:56:31 ---A ja nie widziałem nigdy i nie słyszałem, aby ktoś walczył mieczem ze szkła, a u nas takie są. Bądźmy więc marzycielami... ;)
--- Koniec cytatu ---
Skyrim! :D Ale mi się podoba, ten pomysł.
Gunses:
--- Cytat: Nuda w 04 Wrzesień 2013, 20:05:49 ---To też byłoby dobre. W naszym świecie nawet uznawano, że rogi czy kości niektórych zwierząt mają różne właściwości (czy to narkotyczne, czy to jako afrodyzjaki). Dodać sproszkowane coś tam do miksturki dębowej skóry na ten przykład. Gutek znajdzie rynek zbytu i nie będzie trzeba się bawić w statystyki ;]
--- Koniec cytatu ---
Ale policzyć 10% czy 20% z punktów wytrzymałości i potem to dodać do wytrzymałości elementu zbroi nie jest czymś trudny. A picie mikstury na dnie której osad ze sproszkowanych zębów? Pamiętam jak w podstawówce miałem borowanie, cóż, piłowany ząb nie jest smaczny :P
Nessa:
--- Cytat: Gunses w 04 Wrzesień 2013, 20:19:38 ---Ale policzyć 10% czy 20% z punktów wytrzymałości i potem to dodać do wytrzymałości elementu zbroi nie jest czymś trudny. A picie mikstury na dnie której osad ze sproszkowanych zębów? Pamiętam jak w podstawówce miałem borowanie, cóż, piłowany ząb nie jest smaczny :P
--- Koniec cytatu ---
I nie pamiętasz z podstawówki, jak mówili, że lekarstwa nie mają być smaczne? :P
Elrond Ñoldor:
Ale to jest fantasy... <ignorant>
Adaś:
--- Cytat: Elrond w 04 Wrzesień 2013, 20:28:11 ---Ale to jest fantasy... <ignorant>
--- Koniec cytatu ---
Jak fantasy? TO NIE JEST ÂŚWIAT RZECZYWISTY? NIEEEEE! KALECZYSZ MNIE! ;[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej