Forumowy system RPG "Marant" > Dracoński teleport

Propozycje zmian

<< < (160/419) > >>

Gunses:
Moja organizacja daje najwięcej zaraz po Pakcie. Ale cena jest tego taka, że trzeba się przemienić. Nie załatam dziury jaka jest w systemie bo tego się załatać nie da. Kiedy była możliwość by elf przyszedł i uczył się łowiectwa i szermierki to przyszedł tylko jeden, ten który został specjalnie namówiony do tego - Nuda. I nie było chętnych. I nikt nigdy nie poruszał kwestii tego, że brakuje konkretnych myśliwych, łowców. Ani GM ani żaden zainteresowany gracz. Jesteś zainteresowany, to przedstaw co by Cię intersowało, jakie zmiany? Może uda się coś wprowadzić.

Elrond Ñoldor:
Gordiu rasista :*

Mnie się podoba Wampir - ÂŁowca. Właśnie tak zamierzam moją postać kierować. I będę uczył się miecza, sztyletu i kuszy. Bo takie bronie lubię i koniec.

Aurius:
To musisz byc teraz poza organizacja sie uczyc kuszy :P a jestes juz w jakiejs. Ja mam kusze u siebie, wy macie łuki.

Elrond Ñoldor:
Kusze w bractwie? Ciekawe.

Gordian Morii:
Jak w bractwie jak mają byc tylko u kruków. :D

I nie jestem rasistą, bo ja bardzo lubię i mi one nie przeszkadzają. Ale Trójprzymierze już rasistą jest, bo u nich tylko wampirki mają rację bytu. Reszta ras może buty czyścić;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej